Libnet.ro
UNICEF

05:45

2025 2025

Libnet Ro
Un start-up german, Hyimpulse, a lansat o racheta propulsata cu parafina VIDEO

Un start-up german, Hyimpulse, a lansat o racheta propulsata cu parafina VIDEO

Hyimpulse, un start-up german din sectorul spatial, a anuntat ca a efectuat vineri, cu succes, prima lansare a unei rachete care utilizeaza parafina pe post de carburant, adica ceara de lumanare, cu scopul de a testa aceasta tehnologie inaintea unui prim zbor orbital la sfarsitul anului 2025.

Aventura Bare-adise, croaziera nudista care va pleca la drum in 2025. Ce este permis, ce este interzis

Croaziera companiei de turism si calatorii Bare Necessities va pleca la drum din Miami in februarie 2025.

Reuters: Viktor Orban anunta cresterea cheltuielilor de aparare ale Ungariei

Ungaria va trebui sa majoreze si mai mult cheltuielile pentru aparare anul viitor, daca razboiul din Ucraina vecina se va prelungi in 2025, reducand fondurile disponibile pentru alte cheltuieli, a declarat vineri premierul Viktor Orban la postul public de radio.

Viktor Orban: Cheltuielile de aparare ale Ungariei vor creste daca razboiul din Ucraina se prelungeste in 2025

Ungaria va fi nevoita sa-si sporeasca cheltuielile militare si in anul urmator daca razboiul din Ucraina se prelungeste si in 2025, ceea ce presupune reducerea fondurilor disponibile pentru alte cheltuieli, a declarat vineri, la postul public de radio, premierul ungar Viktor Orban, transmite Reuters.

Viktor Orban: Ungaria va creste si mai mult cheltuielile pentru aparare daca razboiul din Ucraina continua si in 2025

Ungaria va trebui sa majoreze si mai mult cheltuielile pentru aparare anul viitor daca razboiul din Ucraina vecina se va prelungi pana in 2025, reducand fondurile disponibile pentru alte cheltuieli, a declarat vineri premierul Viktor Orban la postul public de radio, potrivit Reuters.

Descopera daca ai castigat Loteria Vizelor SUA pe 4 mai 2024!

Participantii la Loteria Vizelor Diversity Visa Program DV-2025) vor afla daca sunt printre norocosii castigatori incepand de sambata, 4 mai 2024, ora 7:00pm ora Romaniei).

Peste 3.000 de soferi de tir si 500 de ingrijitori de persoane din Filipine vor veni sa munceasca in Romania, in 2025

Work from Asia, agentie de recrutare a personalului strain va angaja peste 3. 500 de muncitori filipinezi in Romania, in 2025, ca urmare a deficitului masiv de forta de munca din sectoare precum transporturi si asistenta la domiciliu.

Urmatorul sfant al Romaniei. A schimbat destine la Manastirea Sihastria, va fi canonizat in 2025

Realizare majora in lumea religioasa. Romania va avea un nou sfant, care va fi canonizat chiar anul urmator. Acesta a avut o viata dreapta, a schimbat destinele multora si a oferit mare ajutor cand era la Manastirea Sihastria, motiv pentru care BOR a decis sa il puna in lumea celor drepti. Romania va avea un .

El este urmatorul sfant al Romaniei, propus pentru canonizare in 2025 |Stia sa ii faca pe toti sa isi gaseasca pacea sufletului

Este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora, iar canonizarea sa de catre BOR este asteptata anul viitor.

Presedintele polonez: Polonia va incerca sa consolideze relatiile cu SUA in perioada detinerii presedintiei Consiliului UE

Viitoarea presedintie poloneza a Consiliului Uniunii Europene, functie ce va fi asigurata in prima jumatate din 2025, se va concentra pe consolidarea cooperarii cu SUA si Ucraina, a anuntat miercuri presedintele Poloniei, Andrzej Duda.

Proiectul 2025, planul radical al conservatorilor pentru remodelarea lumii

In aprilie 2022, think tank-ul conservator american Heritage Foundation, in colaborare cu o coalitie larga de 50 de organizatii conservatoare, a lansat Proiectul 2025: un plan pentru urmatorul presedinte conservator al Statelor Unite.

Un inginer cu origini romanesti implicat in Formula 1 spune cine ar trebui sa fie colegul lui Max Verstappen la Red Bull in 2025

Sergio Perez ar trebui sa fie coechipierul lui Max Verstappen la Red Bull si in sezonul urmator de Formula 1, considera Otmar Szafnauer, fost director al echipelor Force India, Aston Martin si Alpine, potrivit Reuters.

SGR, fata in fata cu sistemele de garantie-returnare europene. Similaritati, diferente si provocari (Irlanda si Slovacia vs. Romania)

In acest moment, romanii returneaza, zilnic, o cantitate de ambalaje SGR egala cu cea pe care o consuma irlandezii 5 milioane de ambalaje SGR); in primele doua luni de implementare sistemul de garantie-returnare din Irlanda a colectat 21 de milioane de ambalaje. Piata ambalajelor acoperite de sistemul de garantie-returnare din Irlanda PET si doze) este estimata la 1,9 miliarde de unitati, anual. De 3,5 ori mai mica decat cea din Romania, care include si ambalaje de sticla. Slovacia, care a implementat un sistem de garantie-returnare in ianuarie 2022, a ajuns la o rata de colectare prin sistemul de garantie-returnare de 71% dupa primul an, depasind tinta stabilita la nivel national, de 60%. in al doilea an de functionare, Slovacia si-a depasit din nou obiectivul, ajungand la o rata de colectare de 92%, comparativ cu 80%, cat era stabilita tinta. in doar doi ani de functionare, sistemul slovac de garantie-returnare a reusit depasirea obiectivelor europene de colectare pentru urmatorii sase ani 77% pana in 2025, 90% pana in 2029). Implementarea sistemului de garantie-returnare in alte tari nu a fost lipsita de provocari. Analizand experienta altor tari, in primele luni de functionare Sistemul Garantie Returnare nu a fost perfect, ci perfectibil. Experienta altor state care au implementat un astfel de mecanism ne arata rezultate similare in primele luni de functionare si aceeasi evolutie graduala a programului. insa toate statele care au adoptat mecanismul garantie-returnare au ajuns la o rata de colectare de 80-90% dupa 2-3 ani de functionare a sistemului.

Stoica (USR): Ministra Muncii a recunoscut ca lipsesc 10 miliarde pentru majorarea pensiilor, iar ministrul Finantelor a recunoscut ca nu vor creste taxele in 2024, ca e an electoral, dar in 2025 prapadul vine peste noi (VIDEO)

Deputata USR Diana Stoica a declarat luni, pentru B1 TV, ca nu exista bani suficienti pentru majorarea de pensii din septembrie, cum insasi Simona Bucura Oprescu, ministra PSD a Muncii, a recunoscut. Stoica a mai sustinut ca nu vor creste taxele anul acesta, ca e an electoral, dar vor fi majorate in 2025, cum chiar Marcel Bolos, ministrul Finantelor sustinut de PNL, a recunoscut.

Optimism pe toata linia inainte de Paste: producatori, vanzatori, consumatori. Dar urmeaza 2025, care ar putea aduce taxe mai multe si mai mari

Atmosfera pascala pare sa se fi transferat si in asteptarile oamenilor de afaceri romani dar si in randul consumatorilor. Toata lumea spera ca le va fi mai bine.

Franta sugereaza ca primul pas pentru o armata europeana ar putea fi facut in 2025

O forta de reactie rapida a Uniunii Europene, evocata de presedintele francez Emmanuel Macron si destinata unor operatiuni de tipul evacuarii de cetateni din tari in criza, ar putea sa fie infiintata in 2025, a anuntat ministrul francez al fortelor.

BTA: Armata bulgara va primi o crestere salariala de 30% din 2025, conform legislatiei aprobate definitiv

Parlamentul Bulgariei a adoptat astazi amendamente definitive la Legea privind Apararea si Fortele Armate, sub care armata va primi o crestere salariala, incepand cu 1 ianuarie 2025.

Nicusor Dan: Termenul evaluarii preliminare pentru 8.000 de cladiri din Bucuresti este finalul lui 2025. Ma astept sa creasca de doua-trei ori lista de cladiri cu risc seismic pe care o avem acum (VIDEO)

Termenul evaluarii preliminare care vizeaza 8. 000 de cladiri din Bucuresti este finalul anului 2025, a declarat primarul general Nicusor Dan, vineri, pe B1 TV, la Buna, Romania! cu Radu Buzaianu.

Trei cluburi din playout au primit licenta pentru cupele europene. Cum afecteaza lupta pentru podium in playoff

FRF a iesit public cu mai multe precizari referitor la procesul de licentiere a cluburilor solicitante de licenta pentru participarea la competitiile de club UEFA, pentru sezonul 2024-2025.

UE ar putea avea o forta de reactie rapida de anul viitor

O forta de reactie rapida a Uniunii Europene, evocata joi de presedintele francez Emmanuel Macron si destinata unor operatiuni de tipul evacuarii de cetateni din tari in criza, ar putea sa fie infiintata in 2025, a anuntat vineri ministrul francez al fortelor armate, Sebastien Lecornu.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2257 seconds )