Libnet.ro
UNICEF

11:15

Rapid, cea mai dura echipa din Liga I. Gazul, campioana de toamna la fair-play

Adevărul Adevărul,
Rapid, cea mai dura echipa din Liga I. Gazul, campioana de toamna la fair-play

71 de cartonase rosii si 793 de galbene s-au contabilizat in 17 etape, pe parcursul turului Ligii I. Rapid a primit cele mai multe puncte de penalizare in clasamentul fair-play-ului, acolo unde Gaz Metan e pe primul loc. continuă pe Adevărul

FC Barcelona a facut scor cu o echipa din liga a treia, in Cupa Spaniei

FC Barcelona s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Spaniei, dupa ce a trecut de Huesca, echipa din al treilea esalon, cu scorul de 8-1, 5-0 la pauza. Cele mai multe goluri ale catalanilor le-a marcat Pedro.

Amal Clooney, desemnata cea mai fascinanta persoana din lume pe anul 2014. Cine o urmeaza in top

Amal Clooney, sotia actorului George Clooney, a fost desemnata cea mai fascinanta persoana din lume pe anul 2014, a anuntat, luni, celebra prezentatoare de televiziune americana Barbara Walters, citata de usatoday. com.

FOTO: Cum arata cea mai numeroasa familie din lume: un barbat cu 39 de sotii si 94 de copii

Un Indian a devenit celebru in intreaga lume, dupa ce a devenit capul cele mai numeroase familii de pe glob.

Inima economica a Europei, aproape de declin? Sectorul privat din Germania, cea mai slaba crestere din 2013

Economia Germaniei se confrunta cu un risc de declin, in contextul unei incetiniri a cresterii in sectorul privat, care a ajuns in decembrie la cel mai scazut nivel din ultimele 18 luni, informeaza Bloomberg .

Cea mai mare descoperire facuta in ultimii 30 de ani, in ROMANIA. Se afla la o adancime de peste 2.500 de metri

S-a descoperit un nou zacamant de petrol si gaze in Romania. Este cea mai mare descoperire din ultimii 30 de ani in zona Muntenia. Zacamantul a fost descoperit de doua companii petroliere in sudul judetului.

Zacamant important de titei si gaze, descoperit in Buzau. Este cea mai mare descoperire din ultimii 30 ani in Muntenia

OMV Petrom SNP), cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, anunta descoperirea unui nou zacamant de titei si gaze, in sudul judetului Buzau. Productia potentiala pe sonda este de 1. 100 bep/zi. Potrivit declaratiilor.

Cupa Ligii Anglia: Meci de cosmar pentru Florin Gardos, cu o echipa din a treia liga

Southampton, echipa lui Florin Gardos, a fost eliminata, cu scorul de 1-0, in sferturile Cupei Ligii de catre Sheffield United, echipa din al treilea esalon. Fundasul roman a fost eliminat spre finalul partidei.

VIDEO Pestele de la cea mai mare adancime: 8 kilometri sub apa

Cercetatorii au descoperit pestele care traieste la cea mai mare adancime. Ciudata creatura a fost descoperita la 8. 144 de metri sub apa in Oceanul Pacific.

Prima TV sarbatoreste 17 ani alaturi de cea mai tare gasca de pe Facebook

Prima TVaniverseaza17 ani, pe17 decembrie,si porneste in cautarea celor mai aprigi petrecareti de pe Facebook. Fanii emisiunilorPrima TVvor intra in cea mai tare gasca si vor sarbatori17 anide voie buna printr-o noua aplicatie interactiva, alaturi de vedetele postului. Cei care vor sa petreaca impreuna cu prezentatoriiClick!,Diana Bart si Alex Constantin, maestrul bucatarHoria Virlan,Andreea Friedde laFocus,CarcotasiiIoana Petric si Alex Bogdansi echipaTrasnitilor, vor putea impartasi experienta si prietenilor de pe Facebook. Pentru a sarbatori alaturi de vedetelePrima TV, tot ceea ce trebuie [].

Agentie americana: Perioada ianuarie - noiembrie 2014 a fost cea mai calda, din 1880

Perioada ianuarie-noiembrie din acest an a fost cea mai calda inregistrata pe planeta noastra de la debutul masuratorilor de temperatura, in 1880, a anuntat, joi, agentia americana National Oceanic and.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2951 seconds )