Libnet.ro
UNICEF

07:30

26 de angajati de la Spitalul Elias au fost infectati cu COVID-19

România Liberă România Liberă,
26 de angajati de la Spitalul Elias au fost infectati cu COVID-19

Sectia de neurologia a Spitalului Elias isi suspenda activitatea dupa ce 11 angajati au fost depista. continuă pe România Liberă

Focar de Covid-19 la Spitalul Elias. Ce masuri a luat conducerea spitalului

Un focar de Covid-19 a izbucnit la Spitalul Elias din Bucuresti, unde 26 de medici au fost confirmati cu Covid-19, a precizat,Slivius Negoita, purtatorul de cuvant al spitalului. Astfel, conducerea.

Solidaritatea Sanitara: Au fost infectati cu coronavirus 30.000 de lucratori din sanatate, nu 6.000, cat sunt cifrele oficiale (studiu)

Aproximativ o zecime dintre lucratorii din sanatate romani au fost infectati pana acum cu noul coronavirus, spune Federatia Solidaritatea Sanitara, citand un studiu pe tema impactului pandemiei COVID-19, realizat in cadrul unei cercetari bazata pe un chestionar ce a evaluat perceptia salariatilor.

26 de cadre medicale de la Spitalul Elias, confirmate cu Covid. Internari suspendate la Neurologie

Un numar de 26 de angajati ai Spitalului Universitar de Urgenta Elias din Capitala au fost confirmati cu Covid-19. Internarile in sectia de Neurologie au fost suspendate, iar activitatea sectiilor chirurgicale si a unitatii de ingrijiri postoperatorii a fost limitata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2668 seconds )