Libnet.ro
UNICEF

07:45

26 aprilie in istorie: La Cernobil are loc cel mai grav accident nuclear din lume. Regele Mihai se intoarce in Romania

România Liberă România Liberă,
26 aprilie in istorie: La Cernobil are loc cel mai grav accident nuclear din lume. Regele Mihai se intoarce in Romania

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 26 aprilie . continuă pe România Liberă

30 de ani de la dezastrul de la Cernobil, cel mai grav accident nuclear din istorie

In Ucraina se marcheaza marti implinirea a 30 de ani de la catastrofa de la Cernobil, cel mai grav accident nuclear din istorie, care, potrivit unor estimari, s-a soldat cu mii de morti si a.

VIDEO ARHIVA 30 de ani de la catastrofa de la Cernobil, cel mai grav accident nuclear din istoria omenirii

Marti se implinesc 30 de ani de la catastrofa nucleara de la Cernobil. La 26 aprilie 1986, doua explozii au zguduit reactorul cu numarul 4 al centralei nucleare de la Cernobil. In timpul incendiului, care a mistuit reactorul timp de zece zile, au fost raspandite in atmosfera cantitati uriase de substante radioactive. La 30 de ani de la tragedie, nu exista date clare privind numarul total al victimelor dezastrului. 000 au murit numai dupa ce au participat la decontaminarea zonei, scrie Agerpres.

Business Report: Cel mai asteptat proiect din infrastructura rutiera intarzie sa apara.Termenul de aprobare a fost depasit; Companiile mari au intrat in zodia insolventei; Reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda, in incertitudine: Europa are o pozitie dura in

Tarile de unde provin cele mai multe alimente cu riscuri pentru consumatori. Spania, Franta si Olanda sunt tarile UE de unde provin cele. Patronat: Constructorii risca sa aiba un an inactiv in 2016. Sectorul constructiilor a incheiat anul 2015 cu o contributie valorica la formarea.

Horoscop zilnic, 26 aprilie 2016. Taurii muncesc mult si castiga bani pe masura

Horoscop zilnic, 26 aprilie 2016. in timp ce Taurii muncesc din greu si au satisfactia unor castiguri financiare importante, Varsatorii au impresia ca au lasat prea multe lucruri neterminate.

HOROSCOP 26 aprilie. Leii se vor ocupa de detaliile un nou proiect

Horoscop maine, 26 aprilie. Leii se vor ocupa de detaliile un nou proiect, iar Sagetatorii vor avea mici neintelegeri in familie. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Tragedie in Pakistan: cel putin 23 de persoane au murit, dupa ce au consumat dulciuri contaminate cel mai probabil cu pesticid

Zeci de persoane din Pakistan au murit sau sunt in stare grava dupa ce au consumat dulciuri contaminate cel mai probabil cu pesticid. Pana acum, 23 de persoane au murit, dar este foarte probabil ca acest.

Cel mai tare truc pentru o coafura reusita. De ce n-am aflat mai devreme? Mi-am prins parul gresit tot timpul! VIDEO

Iti doresti o coafura cu mult volum? O tanara a prezentat, pe canalul ei de YouTube, o coafura simpla, dar de efect. in mai putin de cinci minute, iti arata o modalitate usoara de.

Sirin promite cel mai securizat smartphone din lume

Sirin, o companie nu foarte cunoscuta la nivel global, promite realizarea unui smartphone care va pastreaza datele in siguranta la un pret absurd. intr-o perioada in care este imposibil sa nu fi participat la o discutie despre criptare si securitatea datelor, o companie despre care nu ati auzit niciodata a inceput sa lucreze la cel [].

Cine este Cristina Popa, fosta invatatoare care conduce Fashion Days, cel mai mare jucator pe piata de fashion online

Cumpar totul online, totul!. Este expresia care iti ramane in minte dupa un interviu cu Cristina Popa, deputy CEO al Fashion Days, cel mai mare jucator pe piata de fashion online, un domeniu cu vanzari de 170 de milioane de euro anual.

Cel mai periculos om de pe planeta. Cine este Mohammed bin Salman, cel de care se tem atat ministrii rusi, cat si petrolistii americani

Concedieri de zeci de mii de oameni, gauri financiare de miliarde de dolari, deprecieri de valute, scumpiri, cresteri de taxe, schimbari la nivel inalt, magnati saraciti peste noapte sau razboaie. Acesta este palmaresul unui singur om: printul Mohammed bin Salman. Nu ati auzit de el, dar a fost gratificat drept cel mai periculos om din lume de catre ziarul britanic The Independent in luna ianuarie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )