Libnet.ro
UNICEF

12:00

34 de membri ai comunitatii religioase Sikh, descoperiti intr-un container, pe un vapor, in Anglia

România Liberă România Liberă,
 34 de membri ai comunitatii religioase Sikh, descoperiti intr-un container, pe un vapor, in Anglia

34 de membri ai comunitatii religioase Sikh au fost descoperiti, sambata, intr-un container, pe un vapor, in Anglia. Vaporul provine din Belgia, iar oamenii vin din Afganistan, a anuntat duminica politia britanica, citata de Mediafax. continuă pe România Liberă

Anglia: peste 30 de pasageri clandestini, descoperiti intr-un container. Un barbat a murit de deshidratare

Peste 30 de persoane, inclusiv copii, au fost descoperite intr-un container de pe un vapor ancorat in docurile Tilbury din Essex, Marea Britanie. Un barbat a decedat din cauza deshidratarii in urma calatoriei.

Anglia: 35 de pasageri clandestini, descoperiti intr-un container. Un barbat a murit de deshidratare

35 de persoane originare de pe subcontinentul indian, inclusiv copii, au fost descoperite intr-un container de pe un vapor ancorat in docurile Tilbury din Essex, Marea Britanie. Un barbat a decedat din cauza deshidratarii in urma calatoriei.

Anglia: Zeci de oameni, descoperiti intr-un container pe un vapor

Treizeci si cinci de oameni originari din India cel mai probabil imigranti clandestini), dintre care unul a murit in timpul calatoriei, iar ceilalti sufera de deshidratare si hipotermie, au fost descoperiti intr-un container de pe un vapor sosit in portul din Tilbury estul Angliei), venind din Belgia, au anuntat astazi autoritatile britanice, politia mentionand ca a deschis un dosar pentru omor, transmite presa straina.

Pasagerii clandestini descoperiti intr-un container, in portul britanic Tilbury, sunt sikhi originari din Afganistan

Cei 35 de oameni descoperiti, sambata, intr-un container din portul Tilbury Essex, Marea Britanie) sunt sikhi originari din Afganistan, a anuntat, duminica, Politia din Essex.

Imigranti ilegali, dintre care unul mort, descoperiti intr-un container

Treizeci si cinci de persoane originare de pe subcontinentul indian, inclusiv copii, dar si un barbat mort, au fost descoperite intr-un container, la bordul unui vapor .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )