Libnet.ro
UNICEF

19:31

4 din cele mai mari banci ale lumii au recunoscut ca sunt VINOVATE de manipularea pietei valutare

Antena3 Antena3,
4 din cele mai mari banci ale lumii au recunoscut ca sunt VINOVATE de manipularea pietei valutare

Patru din cele mai mari banci ale lumii vor plati, in total, amenzi de peste cinci miliarde de dolari, dupa ce au recunoscut ca sunt vinovate de trucarea pietei valutare. Autoritatile financiare americane. continuă pe Antena3

Cinci dintre cele mai mari banci din lume risca amenzi cumulate de peste 5 miliarde de dolari si acuzatii penale din cauza manipularii valutelor

Cinci dintre cele mai mari banci din lume, JPMorgan, Citigroup, Barclays, Royal Bank of Scotland si UBS, vor putea primi, miercuri, amenzi cumulate de peste 5 milioane de dolari, intr-un acord cu autoritatile.

Motivare. Asistenta de la Maternitatea Giulesti a provocat una dintre cele mai mari tragedii

Urmarile faptelor Florentina Cirstea de la Maternitatea Giulesti reprezinta una dintre cele mai importante tragedii care au zguduit sistemul medical din Romania precum si opinia publica, arata magistratii, in motivarea deciziei de condamnare a asistentei, informeaza Mediafax.

Eurovision 2015, favoriti: ce cota are Voltaj sa castige concursul la casele de pariuri. Suedia, cele mai mari sanse

Trupa Voltaj, care va reprezenta Romania la editia din acest an cu piesa All Over Again/ De la capat, este cotata cu a 24-a sansa la castigarea concursului cantecului european, potrivit unui clasament in care au fost luate in calcul cele mai importante case de pariuri.

Topul salariilor in cele mai mari companii de pe Bursa: cat castiga angajatii Petrom si ai SIF-urilor

Societatile de investitii financiare SIF) isi mentin suprematia in topul celor mai mari salarii si bonusuri acordate de companiile listate pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), insa in clasamentul pe anul 2014 si-a facut loc si dezvoltatorul imobiliar Impact IMP), care si-a rasplatit consistent angajatii dupa ce compania a facut profit pentru prima data in ultimii cinci ani.

PSG este echipa care plateste cele mai mari salarii din lume. Topul echipelor cu mana larga la acest capitol

Clubul francez Paris Saint-Germain este gruparea care plateste, in medie, cel mai mare salariu anual din sportul mondial, se arata intr-un studiu efectuat de Sporting Intelligence.

O romanca, unul din cei mai apreciati jurnalisti ai lumii. Rukmini Calimachi, nominalizata de 7 ori la Premiul Pulitzer

Unul dintre cei mai apreciati jurnalisti ai lumii este o romanca stabilita in America. Rukmini Calimachi lucreaza la New York Times si a fost nominalizata de sapte ori la Premiul Pulitzer. Romanca,.

Vacante, city break-uri si cele mai importante evenimente ale inceputui de vara

Luna mai este poate cea mai potrivita luna pentru city break, o excursie de cateva zile in cele mai frumoase orase ale Europei.

Una din cele mai spectaculoase masini, pe unul din cele mai spectaculoase trasee

Lamborghini Aventador nu mai are nevoie de nicio introducere. Supermasina care pleaca de la un pret de 400. 000 de dolari, echipata cu un motor V12, care produce 750 de cai putere, este un punct de referinta in.

Sase mari banci, amendate cu 5,8 miliarde dolari

Sase dintre cele mai mari banci mondiale vor plati o amenda de 5,8 miliarde dolari, dupa ce cinci dintre ele au pledat vinovate ca au incercat sa manipuleze ratele de schimb ale valutelor, transmite Bloomberg.

Cinci mari banci risca amenzi cumulate de peste 5 miliarde dolari din cauza manipularii valutelor

Cinci dintre cele mai mari banci din lume, JPMorgan, Citigroup, Barclays, Royal Bank of Scotland si UBS, risca amenzi cumulate de peste 5 miliarde dolari si acuzatii penale, intr-un acord cu autoritatile americane si britanice pentru inchiderea investigatiilor de manipulare a pietelor valutare.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )