Libnet.ro
UNICEF

15:30

4.000 de firme vor primi 358 milioane de euro. Plafonul per beneficiar nu poate fi mai mare de 1,8 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
4.000 de firme vor primi 358 milioane de euro. Plafonul per beneficiar nu poate fi mai mare de 1,8 milioane de euro

000 de firme infiintate inainte de 2018 vor primi ajutoare de 358 de milioane de euro, dupa ce Comisia Europeana a adoptat schema romaneasca de ajutoare de stat pentru societatile afectate de restrictiile impuse de pandemia de Covid-19. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana aproba schema de 358 milioane euro pentru sprijinirea IMM-urilor afectate de pandemie

Comisia Europeana a aprobat astazi o schema de ajutor, in valoare de 358 milioane de euro 1,772 miliarde de lei), lansata de autoritatile romane pentru a sprijini IMM-urile afectate de pandemia de COVID-19 si de restrictiile pe care Guvernul roman a trebuit sa le implementeze pentru a limita raspandirea virusului, informeaza un comunicat al Executivului comunitar, potrivit Agerpres.

CE aproba o schema de 358 de milioane de euro pentru a sprijini IMM-urile afectate de pandemie. Ce conditii trebuie sa indeplineasca pentru a primi banii

Comisia Europeana a aprobat, miercuri, o schema romaneasca in valoare de 358 de milioane de euro 1,772 miliarde de lei) pentru a sprijini intreprinderile mici si mijlocii afectate de pandemie si de masurile restrictive pe care guvernul roman le-a aplicat pentru a limita raspandirea virusului.

Ministrul Energiei despre compensarea si plafonarea preturilor la energie si gaze: Furnizorii vor primi banii in cont in 30 de zile

Ministrul interimar al Energiei, Virgil Popescu, afirma ca sunt evaluate toate amendamentele la OUG privind stabilirea unei scheme de compensare pentru consumul de energie electrica si gaze naturale, iar furnizorii isi vor primi banii in 30 de zile, in contul facturilor compensate.

CSALB: impacarile dintre consumatori si banci valoreaza 1,24 milioane euro in primele 9 luni

In primele noua luni ale anului, 445 consumatori au parcurs intregul proces de conciliere depunere cerere, negociere, hotarare finala acceptata de ambele parti) ori au ajuns la o intelegere amiabila direct cu bancileIFN-urile, dupa ce au apelat la Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar CSALB). Beneficiile rezultate din negocierea consumatorilor cu bancile au ajuns la 1,24 milioane euro in primele trei trimestre, iar valoarea totala a beneficiilor in cei cinci ani de activitate operationala este de 5,25 milioane euro, conform unui comunicat remis redactiei.

eMag investete 1,5 milioane euro intr-un startup de telefoane SH fondat de 3 tineri romani

Compania de comert online eMag acorda o investitie de 1,5 milioane de euro unei platforme online romanesti prin care se vand telefoane second hand, care a fost fondata de trei tineri antreprenori.

Ingineria fiscala Bull-Bear, cu presupuse pagube de 500 de milioane euro in dauna fiscului german. Zeci de multimilionari si miliardari anchetati

Sute de milioane de euro au fost sustrase de la taxare, prin ingenioase trucuri fiscale, pana nu demult favorizate de o legislatie germana lacunara. Parchetul din Munchen a adus acuzatii serioase impotriva catorva zeci de consilieri financiari si a 44 de multimilionari si miliardari. Parchetul si Procuratura generala din Frankfurt au pe listele lor alti 20 de suspecti. Majoritatea celor perchezitionati si suspectati de evaziune fiscala grava sunt sau au fost antreprenori de succes.

Garanti BBVA acorda o finantare de 4,5 milioane euro catre Softronic pentru constructia a doua locomotive electrice

Garanti BBVA Romania a acordat o finantare de 4,5 milioane de euro companiei Softronic SRL pentru constructia a doua noi locomotive electrice.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )