Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

42 de copii, internati in spitalele din Arges, cu forme usoare si medii ale bolii diareice

România Liberă România Liberă,
42 de copii, internati in spitalele din Arges, cu forme usoare si medii ale bolii diareice

42 de copii cu forme usoare si medii ale bolii diareice sunt internati in spitalele din Arges, au anuntat, miercuri, reprezentantii Directiei de Sanatate Publica. Mai mult, in ultimele sase zile, niciunul dintre copii nu a necesitat transferul la spitalele din Bucuresti. continuă pe România Liberă

Bacteria ucigasade la Arges a omorat bebelusi dupa cea fost tratata gresit. Ce spun specialistii despre cum au actionat medicii de la Pitesti

Zeci de copii cu problemele digestive care au ucis pana acum trei prunci sunt internati in spitalele din Arges. Tot de aici au fost adusi si bebelusii internati in stare grava la Spitalul bucurestean Marie Curie. Trei au murit pana acum. Specialistii spun ca micutii au fost tratati gresit in spitalul de pediatrie din Pitesti.

ULTIMA ORA Unul dintre bebelusii aflati la Spitalul Marie Curie a murit. 10 copii din Arges mai sunt internati la Bucuresti cu infectii digestive puternice. Primele rezultate ale anchetei, asteptate luni

Unul dintre cei 11 copii internati cu infectii digestive grave la Spitalul de Urgenta pentru copii Marie Curie din Bucuresti a murit luni dimineata. Este vorba despre o fetita care era intubata, la sectia de Terapie Intensiva, transmite Digi24. Este al doilea deces provocat de sindromul hemolitic-uremic, dupa ce o fetita de 11 luni din Topoloveni, judetul Arges, murise in 4 februarie. Deocamdata, autoritatile nu pot spune de la ce s-au imbolnavit copiii. Primele rezultate ale anchetei ar putea fi anuntate luni, dupa cum au promis reprezentantii ANSVSA.

Unul dintre bebelusii aflati la Spitalul Marie Curie a murit. 10 copii din Arges mai sunt internati la Bucuresti cu infectii digestive puternice. Trei sunt in stare grava. Primele rezultate ale anchetei, asteptate luni

Unul dintre cei 11 copii internati cu infectii digestive grave la Spitalul de Urgenta pentru copii Marie Curie din Bucuresti a murit luni dimineata. Este vorba despre o fetita care era intubata, la sectia de Terapie Intensiva, transmite Digi24. Este al doilea deces provocat de sindromul hemolitic-uremic, dupa ce o fetita de 11 luni din Topoloveni, judetul Arges, murise in 4 februarie. Deocamdata, autoritatile nu pot spune de la ce s-au imbolnavit copiii. Primele rezultate ale anchetei ar putea fi anuntate luni, dupa cum au promis reprezentantii ANSVSA. UPDATE: Fetita a murit la ora 3. 00 luni dimineata. Ea fusese adusa la Bucuresti pe 10 februarie, dupa ce fusese la Spitalul de pediatrie din Pitesti.

Al treilea bebelus bolnav din Arges a murit. Corpul de Control al lui Ciolos investigheaza cazul

Corpul de Control al premierului Dacian Ciolos va investiga modalitatea in care sunt tratati bebelutii care s-au imbolnavit saptamana trecuta. Ministerul Sanatatii a publicat, marti, pe site-ul institutiei, un raport preliminar, privind ancheta in cazul imbolnavirii bebelusilor din Arges. Astfel, MS transmite ca nu exista o sursa unica de imbolnavire a bebelusilor. Mai mult, din datele de mentionate in foile de observatie, nu s-a indentificat nicio legatura intre cazuri.

UPDATE: ANSVSA: Bebelusii din Arges nu s-au imbolnavit din cauza portocalelor

Rezultatele testelor facute de Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si Siguranta Alimentelor ANSVSA), dupa controalele realizate, sambata, la portocale dintr-un lant de supermarketuri din Arges, arata ca bebelusii nu s-au imbolnavit din cauza portocalelor.

Cinci bebelusi din Arges sunt in continuare in stare grava

Cinci bebelusi din Arges, tratati la Spitalul Marie Curie din Capitala, sunt in continuare in stare grava, doi dintre ei fiind ventilati mecanic, au anuntat, duminica, reprezentantii spitalului.

Ministrul Sanatatii chemat miercuri in Parlament pentru explicatii in cazul bebelusilor din Arges infectati cu o bacterie periculoasa. Trei au murit, opt sunt inca internati la Spitalul Marie Curie din Capitala

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, urmeaza sa se prezinte miercuri la Comisia de sanatate din Parlament unde fusese invitat sa prezinte un raport privind situatia copiilor din judetele Arges si Dolj internati la Spitalul Marie Curie. Ministrul Sanatatii a fost prezent si luni in Parlament, la dezbaterea Ora Guvernului, unde a precizat ca ultimul raport pe care il are privind copii cu sindrom hemolitic-uremic de la Marie Curie a pus in evidenta trei cazuri cu infectii cu E coli si mai multe cazuri cu diversi virusi.

UPDATE: Sapte copii, internati la Spitalul Marie Curie. Alti doi au fost transferati in unitati medicale din Bucuresti

Sapte copii cu sindromul hemolitic-uremic mai sunt internati la Spitalul Marie Curie. Dintre acestia, trei sunt in stare grava, la Terapie Intensiva, unde li se face dializa, insa ei nu necesita ventilatie mecanica. Alti patru se afla la sectia de Nefrologie, iar starea lor de sanatate este buna, a transmis, miercuri, purtatorul de cuvant al Spitalului, Denis Stanescu.

Cazul bebelusilor din Arges: Ministrul Sanatatii, chemat sa dea explicatii in Comisia de sanatate din Parlament

Ministrul Sanatatii Patriciu Achimas-Cadariu se va prezenta, miercuri, in Comisia de sanatate din Parlament, unde va prezenta un raport privind situatia bebelusilor din judetele Arges si Dolj, internati la Spitalul Marie Curie. Miercuri dimineata, ministrul a mers si la unitatea sanitara bucuresteana, de unde a transmis ca investigatiile in cazul imbolnavirilor continua.

Ministrul Agriculturii, despre posibilele cauze ale imbolnavirii bebelusilor din Arges

Pana nu vom avea rezultatele probelor recoltate din portocale nu putem incrimina niciun produs de contaminarea copiilor internati la Spitalul Marie Curie, a declarat duminica, pentru Agerpres, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )