Libnet.ro
UNICEF

07:00

5 manastiri din Romania pe care merita sa le vizitezi in concediul acesta

Antena3 Antena3,
5 manastiri din Romania pe care merita sa le vizitezi in concediul acesta

Daca nu ti-ai facut inca planuri pentru concediul din aceasta vara, iti propunem cateva destinatii inedite: 5 manastiri din Romania. Manastirea Cozia Hram:Sfanta Treime Sfanta Manastire Cozia este situata in. continuă pe Antena3

Enel pleaca din Romania. MOTIVUL pentru care italienii renunta la o afacere de peste un miliard de euro

Italienii de la Enel vor sa-si vanda afacerile din Romania. Ei renunta la mai multe societati de distributie care deservesc peste 2,4 milioane de clienti casnici si peste 200 de mii de firme, si la o.

Bomba toxica a plecat din Romania. Nava Flaminia a stat cinci luni in Portul Mangalia

Nava Flaminia a plecat din Romania, dupa cinci luni de stat la reparatii in Santierul portului Mangalia. Reparatiile au costat peste 20 milioane dolari. S-au inlocuit 7300 tone otel, iar sute de oameni au muncit.

in timpul emisiunii Star Magazin, Antena Stars s-a clasat in top 3 televiziuni din Romania

Antena Stars a obtinut miercuri, 16 iulie, un succes de audienta pe toate intervalele orare. Pe parcursul intregii zile, in randul publicului comercial, postul tv dedicat vedetelor din Romania a fost urmarit, in.

Maine incepe Turul Cicilst al Sibiului, cea mai prestigioasa competitie ciclista de sosea din Romania

Nu mai putin de 22 de echipe pro-continentale, continentale si nationale) se vor intrece intre 17 si 20 iulie de-a lungul a 501 kilometri pentru a-si adjudeca tricoul galben al Turului Ciclist al Sibiului UCI 2. 1), tur aflat in top 5 al competitiilor de sosea din Europa Centrala si de Est. Doua echipe nationale de ciclism din Romania se vor infrunta de data aceasta la competitie .

Retailerul de jucarii Maxi Toys intra pe piata din Romania

Maxi Toys, unul dintre cei mai mari retaileri de jucarii din Europa, intra pe piata din Romania, in franciza, detinuta de distribuitorul de profil Nicoro Trading, primul magazin urmand sa fie deschis in 20 iulie in Bucuresti, in Militari Shopping.

Retailerul european de jucarii Maxi Toys intra pe piata din Romania

Maxi Toys, unul dintre cei mai mari retaileri de jucarii din Europa, intra pe piata din Romania, in franciza, detinuta de distribuitorul de profil Nicoro Trading, primul magazin urmand sa fie deschis in 20 iulie in Bucuresti, in Militari Shopping.

Zece drumuri de POVESTE din Romania. Cand te uiti in zare ti se taie respiratia

Pentru ca suntem in plin sezon al vacantelor va propunem sa vedem cele mai frumoase drumuri din Romania. PASULPRISLOP:Pasul Prislop, din nordul Romaniei, leaga Maramuresul de Bucovina, prin Muntii.

NATO analizeaza datele de zbor a doua avioane AWACS din Romania si Polonia, in tragedia din Ucraina

Doua avioane de supraveghere AWACS ale NATO isi desfasurau activitatea in spatiul aerian al Poloniei si Romaniei la momentul accidentului din Ucraina, iar datele de zbor ale acestora sunt in curs de examinare,.

ANPM ascunde informatii privind radioactivitatea din Romania, afirma Greenpeace

Greenpeace Romania considera ca Agentia Nationala pentru Protectia Mediului ANPM) este o institutie lipsita de transparenta atunci cand vine vorba despre informarea publicului cu privire la cazurile de.

Comunicatiile fixe din Romania in anul 2013

Telefonie fixa La finele anului 2013, in Romania erau, potrivit ANCOM, 43 furnizori de servicii de telefonie fixa, care ofereau 4,74 milioane linii telefonice la 4,04 milioane abonati, in scadere cu circa 2% fata de cele 4,65 milioane linii din anul 2012.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )