Libnet.ro
UNICEF

15:30

Enel pleaca din Romania. MOTIVUL pentru care italienii renunta la o afacere de peste un miliard de euro

Antena3 Antena3,
Enel pleaca din Romania. MOTIVUL pentru care italienii renunta la o afacere de peste un miliard de euro

Italienii de la Enel vor sa-si vanda afacerile din Romania. Ei renunta la mai multe societati de distributie care deservesc peste 2,4 milioane de clienti casnici si peste 200 de mii de firme, si la o. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Traian Basescu evita intrebarile incomode

De ce nu raspunde Traian Basescu la intrebarile legate de scandalul de coruptie in care este implicat fratele sau? Este intrebarea pe care Dan Voiculescu a adresat-o in spatiul public, pe blogul sau personal.

Statul ar fi interesat de preluarea unor active ale ENEL din Romania, avand drept de preemtiune

Intentia ENEL de a renunta la operatiunile sale din Romania a alertat autoritatile romane, acestea lund in calcul chiar posibilitatea de a utiliza dreptul de preemtiune la cumpararea unor active puse la vanzare de catre grupul italian, au afirmat pentru HotNews. ro surse din piata. In acest moment, statul detine prin Societatea de Admnistrare a Participatiunilor in Energie SAPE), participatii minoritare la companiile ENEL din Romania. Insa, ENEL s-ar afla in negocieri avansate cu un mare grup chinez pentru vanzarea a tot ce inseamna distributie si furnizare, 64,4% din Enel Distributie Muntenia SA si Enel Energie Muntenia SA, 51% din Enel Distributie Banat SA, Enel Distributie Dobrogea SA si Enel Energie SA, dar si 100% din compania de servicii Enel Romania Srl.

Enel iese din Romania si piata se intreaba cui vinde. Pe RWE i-a intrebat careva?

Anuntul Enel privind decizia de a-si vinde toate operatiunile din Romania a surprins se pare pe toata lumea, doar pe ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, nu. Cel mai amuzant este ca sunt lansate catre consultanti intrebari-fluviu despre motivele iesirii Enel si potentialii cumparatori, acestea venind din partea unor ziare care vor sa umple spatiul de emisie sau sa arate ca tin cald subiectul.

Enel vinde activele non-strategice din Romania. Vin chinezii?

Enel a anuntat ca intentioneaza sa vanda sucursala din Romania, dar si afacerea din Slovacia. Anuntul grupului italian vine la o luna dupa ce a izbucnit scandalul ANRE-Enel, legat de umflarea facturilor consumatorilor.

Enel se pregateste de exit: grupul italian iese din Romania

Enel anunta inceperea procesul de vanzare a operatiunilor de distributie si vanzare de energie din Romania, dar si cele de productie din Slovacia, in cadrul programului de reducere a datoriilor. Consiliul director al grupului a aprobat ca printre.

Zece drumuri de POVESTE din Romania. Cand te uiti in zare ti se taie respiratia

Pentru ca suntem in plin sezon al vacantelor va propunem sa vedem cele mai frumoase drumuri din Romania. PASULPRISLOP:Pasul Prislop, din nordul Romaniei, leaga Maramuresul de Bucovina, prin Muntii.

Bomba toxica a plecat din Romania. Nava Flaminia a stat cinci luni in Portul Mangalia

Nava Flaminia a plecat din Romania, dupa cinci luni de stat la reparatii in Santierul portului Mangalia. Reparatiile au costat peste 20 milioane dolari. S-au inlocuit 7300 tone otel, iar sute de oameni au muncit.

VIDEO John Petrucci, Jordan Rudess si Mike Mangini (Dream Theater) transmit un mesaj publicului din Romania

Au mai ramas mai putin de doua saptamani pana la unul dintre cele mai asteptate concerte ale verii: Dream Theater Along for the Ride Tour 2014, care va avea loc pe 28 iulie la Romexpo, parcarea A. Dupa 12 ani de asteptare, Dream Theater va recompensa publicul roman cu o calatorie audio-vizuala prin toate hiturile care i-au facut celebri, precum si melodii extraordinare din noul lor album, care a atins pozitia 7 in Billboard 200 Chart, iar in Billboard List of Hard Rock Albums a atins primul loc.

Moastele Sfantului Nicolae sunt FALSE. Cate dintre celelalte 10.000 de relicve din Romania sunt autentice

O controversa referitoare la veridicitatea moastelor Sfantului Nicolae, aflate la o biserica din Bucuresti, ridica o problema mult mai ampla: cat de autentice sunt, in general, relicvele din lacasurile de cult din Romania, la care se inchina anual sute de mii de credinciosi? RL a incercat sa stea de vorba pe acest subiect, inclusiv cu Patriarhia Romana, dar nu a primit nici un raspuns.

Moastele de la Bucuresti ale Sfantului Nicolae sunt FALSE. Cate dintre celelalte 10.000 de relicve din Romania sunt autentice

O controversa referitoare la veridicitatea moastelor Sfantului Nicolae, aflate la o biserica din Bucuresti, ridica o problema mult mai ampla: cat de autentice sunt, in general, relicvele din lacasurile de cult din Romania, la care se inchina anual sute de mii de credinciosi? RL a incercat sa stea de vorba pe acest subiect, inclusiv cu Patriarhia Romana, dar nu a primit nici un raspuns.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )