Libnet.ro
UNICEF

15:30

621 MILIARDE de DOLARI, IN 2018 Deficitul comercial al SUA a atins cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
621 MILIARDE de DOLARI, IN 2018 Deficitul comercial al SUA a atins cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Deficitul balantei comerciale a Statelor Unite ale Americii SUA) a urcat la 621 miliarde dolari in 2018, acesta fiind cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani, transmite AFP, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Deficitul comercial al SUA a urcat la cel mai inalt nivel din ultimii 10 ani, in ciuda politicilor protectioniste ale lui Trump

Deficitul comercial al Statelor Unite a urcat in 2018 pana la cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu, in ciuda taxelor vamale impuse de Administratia Trump tocmai cu scopul de a micsora acest deficit, transmite agentia Reuters.

SUA: Deficitul comercial in 2018, la cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani

In pofida eforturilor presedintelui Donald Trump, deficitul balantei comerciale a SUA a urcat la 621 miliarde de dolari in 2018, acesta fiind cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani, transmite AFP.

De ce se adanceste deficitul comercial al Statelor Unite, in ciuda suprataxarii importurilor ? (AFP)

Administratia Trump a declarat anul trecut un razboi comercial cu sloganul America intai. Politica s-a tradus printr-un val succesiv de taxe vamale suplimentare mergand de la 10 la 50% pentru echivalentul unor importuri americane de 283 de miliarde de dolari, scrie AFP.

BURSELE DIN LUME Eventualul acord comercial SUA-China ramane in atentia pietelor

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs ascendent ieri, investitorii fiind atenti la cele mai recente evolutii legate de discutiile comerciale dintre SUA si China.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )