Libnet.ro
UNICEF

01:05

70% dintre romani cred ca decizia privind Rosia Montana trebuie luata dupa o dezbatere parlamentara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
70% dintre romani cred ca decizia privind Rosia Montana trebuie luata dupa o dezbatere parlamentara

Majoritatea romanilor 70%) considera ca decizia privind exploatarea miniera de la Rosia Montana trebuie luata in urma unei dezbateri parlamentare, arata un sondaj SOCIOPOL, conform HotNews. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Sondaj SOCIOPOL: 70% dintre romani cred ca decizia privind Rosia Montana trebuie luata dupa o dezbatere parlamentara, 60% considera ca solutia pentru problema cainilor fara stapan este eutanasierea

Majoritatea romanilor 70%) considera ca decizia privind exploatarea miniera de la Rosia Montana trebuie luata in urma unei dezbateri parlamentare, iar 60% cred ca cea mai buna solutie pentru rezolvarea problemei cainilor fara stapan este eutanasierea, releva un sondaj SOCIOPOL citat de Agerpres.

Akcees: 27% dintre romani vor sa inceapa o afacere pe cont propriu

Romania este prima tara din Uniunea Europeana din punct de vedere al intentiilor antreprenoriale, 27% dintre romani declarand ca vor sa inceapa o afacere pe cont propriu, potrivit datelor furnizate de Global Entrepreneurship Monitor si Comisia Europeana.

Contractul privind Rosia Montana, desecretizat partial. Ponta: Eventualele litigii, solutionate cu arbitraj international

Victor Ponta a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca contractul privind Rosia MOntana va fi desecretizat partial, iar eventualele litigii vor fi solutionate international. Cat despre.

SONDAJ Aproape trei sferturi dintre romani considera ca decizia privind proiectul Rosia Montana trebuie luata in urma unei dezbateri parlamentare

Aproximativ 70% din romani sunt de parere ca o decizie privind poiectul de la Rosia Montana trebuie luata in urma unei dezbateri parlamentare, in timp ce mai putin de 30% din acestia considera ca o hotarare ar trebui luata fara dezbateri in Parlament, arata un sondaj de opinie Sociopol, realizat la solicitarea portalului www. b365. ro.

Contractul privind Rosia Montana, desecretizat partial. Ponta: Eventualele litigii, solutionate cu arbitraj international (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a prezentat, joi, in cadrul unei conferinte de presa comune cu ministrul Dan Sova, cateva dintre datele prevazute in contractul privind exploatarea miniera de la Rosia Montana. Licenta.

Antonescu se va intalni cu liderul sindical al confederatiei Meridian privind Rosia Montana

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, astazi, ca va avea o intrevedere cu liderul sindical al confederatiei Meridian pe subiectul Rosia Montana, dar nu poate da curs solicitarilor minerilor de a se deplasa la Rosia Montana.

Antonescu, dupa intalnirea cu Ponta: Am convenit sa constituim o comisie speciala privind Rosia Montana

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi, dupa intalnirea cu Victor Ponta, ca PSD a revenit asupra ideii de constituire a unei Comisii speciale pentru Rosia Montana.

Avizul de mediu privind Rosia Montana depinde de votul parlamentarilor

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat ca demersurile de aprobare a acordului de mediu privind proiectul Rosia Montana vor continua in functie de votul din Parlament.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )