Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Contractul privind Rosia Montana, desecretizat partial. Ponta: Eventualele litigii, solutionate cu arbitraj international (VIDEO)

B1 B1,
Contractul privind Rosia Montana, desecretizat partial. Ponta: Eventualele litigii, solutionate cu arbitraj international (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a prezentat, joi, in cadrul unei conferinte de presa comune cu ministrul Dan Sova, cateva dintre datele prevazute in contractul privind exploatarea miniera de la Rosia Montana. Licenta. continuă pe B1

Contractul privind Rosia Montana, desecretizat partial. Ponta: Eventualele litigii, solutionate cu arbitraj international

Victor Ponta a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca contractul privind Rosia MOntana va fi desecretizat partial, iar eventualele litigii vor fi solutionate international. Cat despre.

Secretele Rosia Montana, plimbate intre Ponta, Sova si Vosganian.

Guvernul a intrat din nou in zodia declaratiilor contradictorii si a documentelor ratacite, la putin timp dupa ce ministrul proiectelor de infrastructura, Dan Sova, spunea ca s-a pierdut originalul contractului semnat cu firma americana Bechtel pentru construirea autostrazii Transilvania. De data aceasta este vorba de documente semnate cu incepere din 1995 privind exploatarea aurifera Rosia Montana. Premierul Victor Ponta a demonstrat marti ca nu stie unde se afla aceste documente. El a .

Crin Antonescu: Pozitia politica asumata de PNL este de a vota iMPOTRIVA proiectului privind Rosia Montana

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni seara, ca pozitia politica asumata de parlamentarii PNL este de a vota impotriva proiectului de lege privind Rosia Montana. Declaratia liderului liberal a vine.

Senatorii si deputatii se reunesc astazi pentru constituirea comisiei privind Rosia Montana

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat ca senatorii si deputatii se vor reuni astazi, pentru a discuta despre constituirea unei comisii speciale care sa se ocupe de proiectul de lege privind Rosia Montana.

Antonescu, dupa intalnirea cu Ponta: Am convenit sa constituim o comisie speciala privind Rosia Montana

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi, dupa intalnirea cu Victor Ponta, ca PSD a revenit asupra ideii de constituire a unei Comisii speciale pentru Rosia Montana.

Documentele Rosia Montana, facute publice. Ponta: Proiectul probabil va pica

Documentele Rosia Montana au fost desecretizate joi. Licenta de exploatare a companiei Rosia Montana Gold Corporation este de 20 de ani, din 1999 pana in 2019, redeventa catre statul roman a fost de 2% di.

Antonescu se va intalni cu liderul sindical al confederatiei Meridian privind Rosia Montana

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, astazi, ca va avea o intrevedere cu liderul sindical al confederatiei Meridian pe subiectul Rosia Montana, dar nu poate da curs solicitarilor minerilor de a se deplasa la Rosia Montana.

Senatorul PNL, Sebastian Grapa, cere rapoarte SRi si SIE privind Rosia Montana.

Senatorul brasovean Sebastian Grapa a cerut rapoarte SRI si SIE privind scandalul pe tema Rosia Montana. Aceste cereri au fost facute ca urmare a scandalului mitei in cazurile Chevron, firma care va exploata gazele de sist in Romania, si Rosia Montana, informeaza publicatia Buna ziua Brasov. Senatorul a solicitat Guvernului punerea la dispozitia Parlamentului Romaniei a contractelor semnate cu Gold Corporation si Chevron, introducerea in proiectul de revizuire a Constitutiei a unor clauze care .

Cea mai ampla dezbatere privind Rosia Montana, la Sinteza Zilei. Declaratii pro si contra controversatului proiect

Sinteza Zilei a prezentat in editia de luni cea mai importanta dezbatere privind proiectul de la Rosia Montana. VREM SA MUNCIM! Reactia minerilor de la Rosia MontanaVEDETI iN DIRECT EMISIUNEA Nicusor.

Avizul de mediu privind Rosia Montana depinde de votul parlamentarilor

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat ca demersurile de aprobare a acordului de mediu privind proiectul Rosia Montana vor continua in functie de votul din Parlament.

ştiri de la B1

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2748 seconds )