Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avizul de mediu privind Rosia Montana depinde de votul parlamentarilor

Adevărul Adevărul,
Avizul de mediu privind Rosia Montana depinde de votul parlamentarilor

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat ca demersurile de aprobare a acordului de mediu privind proiectul Rosia Montana vor continua in functie de votul din Parlament. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu: Pozitia politica asumata de PNL este de a vota iMPOTRIVA proiectului privind Rosia Montana

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni seara, ca pozitia politica asumata de parlamentarii PNL este de a vota impotriva proiectului de lege privind Rosia Montana. Declaratia liderului liberal a vine.

Senatorii si deputatii se reunesc astazi pentru constituirea comisiei privind Rosia Montana

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat ca senatorii si deputatii se vor reuni astazi, pentru a discuta despre constituirea unei comisii speciale care sa se ocupe de proiectul de lege privind Rosia Montana.

Antonescu: Pozitia politica a parlamentarilor PNL este votul impotriva proiectului privind Rosia Montana

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, dupa o reuniune a grupurilor liberale din Camera Deputatilor si Senat, ca liberalii din Parlament vor vota impotriva proiectului de lege privind Rosia.

Rovana Plumb: Acordul de mediu pentru Rosia Montana, in functie de decizia Parlamentului

Ministerul Mediului se va pronunta in cazul exploatarii de la Rosia Montana in ceea ce priveste acordul de mediu in functie de decizia luata de Parlament, in urma dezbaterilor, a anuntat ieri ministrul Rovana Plumb, la Oradea.

Antonescu se va intalni cu liderul sindical al confederatiei Meridian privind Rosia Montana

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, astazi, ca va avea o intrevedere cu liderul sindical al confederatiei Meridian pe subiectul Rosia Montana, dar nu poate da curs solicitarilor minerilor de a se deplasa la Rosia Montana.

Senatorul PNL, Sebastian Grapa, cere rapoarte SRi si SIE privind Rosia Montana.

Senatorul brasovean Sebastian Grapa a cerut rapoarte SRI si SIE privind scandalul pe tema Rosia Montana. Aceste cereri au fost facute ca urmare a scandalului mitei in cazurile Chevron, firma care va exploata gazele de sist in Romania, si Rosia Montana, informeaza publicatia Buna ziua Brasov. Senatorul a solicitat Guvernului punerea la dispozitia Parlamentului Romaniei a contractelor semnate cu Gold Corporation si Chevron, introducerea in proiectul de revizuire a Constitutiei a unor clauze care .

Cea mai ampla dezbatere privind Rosia Montana, la Sinteza Zilei. Declaratii pro si contra controversatului proiect

Sinteza Zilei a prezentat in editia de luni cea mai importanta dezbatere privind proiectul de la Rosia Montana. VREM SA MUNCIM! Reactia minerilor de la Rosia MontanaVEDETI iN DIRECT EMISIUNEA Nicusor.

Senatorul PNL Sebastian Grapa cere un raport SRI si SIE privind Rosia Montana

Senatorul PNL Sebastian Grapa cere conducerii SRI si SIE un raport pe tema Rosia Montana. Grapa cere acest raport in urma acuzatiilor aduse intre Palatul Victoria si Palatul Cotroceni. Senatorul PNL solicita.

Senatul a aprobat dezbaterea in procedura de urgenta proiectului de lege privind Rosia Montana

Senatorii vor dezbate in procedura de urgenta proiectul de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana si stimularea si facilitarea dezvoltarii .

Senatul a aprobat dezbaterea in procedura de urgenta a proiectului de lege privind Rosia Montana

Senatorii vor dezbate in procedura de urgenta proiectul de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana si stimularea si facilitarea dezvoltarii activitatilor miniere in Romania, anunta Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )