Libnet.ro
UNICEF

08:01

74 de persoane au fost ranite dupa explozia unei butelii intr-o cafenea din localitatea Velez-Malaga

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
74 de persoane au fost ranite dupa explozia unei butelii intr-o cafenea din localitatea Velez-Malaga

Autoritatile spaniole au anuntat ca un numar de 74 de persoane au fost ranite sambata seara, dupa ce o butelie cu gaz a explodat intr-o cafenea aglomerata din localitatea turistica Velez-Malaga, situata pe coasta sudica a Spaniei. Patru persoane sunt. continuă pe Wall-Street Ro

Patru persoane au fost ranite intr-un accident pe drumul Bucuresti-Alexandria, in localitatea Ghimpati

Patru persoane au fost ranite, duminica, in localitatea Ghimpati din judetul Giurgiu, pe drumul care leaga Alexandria de Bucuresti, in urma unui accident in care au fost implicate trei autoturisme, spun politistii de la Inspectoratul de Politie Judetean Giurgiu.

Zeci de persoane au fost ranite in Spania in urma unei explozii

Cel putin 77 de persoane au fost ranite sambata seara intr-o explozie produsa intr-o cafenea din localitatea spaniola Velez-Malaga, informeaza elmundo. es.

FOTO+VIDEO. Accident feroviar in Statele Unite. Trei oameni au murit si peste 100 au fost raniti, dupa ce unele vagoane au lovit peronul unei gari

Aproximativ 100 de persoane au fost ranite in accidentul feroviar produs joi in zona New Jersey/New York, anunta surse citate de presa americana, potrivit Mediafax. Accidentul a avut loc joi in Gara Hoboken din New Jersey, la limita administrativa cu statul New York.

Incendiu de proportii la un spital din Germania: Doua persoane au murit si 15 au fost ranite (VIDEO)

Un spital din orasul german Bochum a luat foc, vineri dupa amiaza. Peste 160 de pompieri s-au luptat cu focurile, dar, din nefericire, doua persoane si-au pierdut viata, iar alte 15 au fost ranite. Incendiul a.

Creste bilantul victimelor din explozia de la restaurant: 90 de raniti, dintre care cinci sunt grav

Nouazeci de persoane au fost ranite, dintre care cinci grav, in explozia unei butelii de gaz care s-a produs sambata seara intr-un restaurant din sudul Spaniei, au anuntat duminica serviciile de.

Incendiu in spital: Doua persoane au murit, iar alte 15 au fost ranite

Doua persoane au fost ucise si cel putin 15 ranite intr-un incendiu la un spital din Bochum in vestul Germaniei, a anuntat vineri dimineata departamentul de pompieri, informeaza agentia.

MAE: Nici un roman nu a fost ranit in explozia din Spania

Nici un roman nu a fost ranit in explozia din Spania, a precizat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe MAE).

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )