Libnet.ro
UNICEF

08:30

Patru persoane au fost ranite intr-un accident pe drumul Bucuresti-Alexandria, in localitatea Ghimpati

Adevărul Adevărul,
Patru persoane au fost ranite intr-un accident pe drumul Bucuresti-Alexandria, in localitatea Ghimpati

Patru persoane au fost ranite, duminica, in localitatea Ghimpati din judetul Giurgiu, pe drumul care leaga Alexandria de Bucuresti, in urma unui accident in care au fost implicate trei autoturisme, spun politistii de la Inspectoratul de Politie Judetean Giurgiu. continuă pe Adevărul

74 de persoane au fost ranite dupa explozia unei butelii intr-o cafenea din localitatea Velez-Malaga

Autoritatile spaniole au anuntat ca un numar de 74 de persoane au fost ranite sambata seara, dupa ce o butelie cu gaz a explodat intr-o cafenea aglomerata din localitatea turistica Velez-Malaga, situata pe coasta sudica a Spaniei. Patru persoane sunt.

Zeci de persoane au fost ranite in Spania in urma unei explozii

Cel putin 77 de persoane au fost ranite sambata seara intr-o explozie produsa intr-o cafenea din localitatea spaniola Velez-Malaga, informeaza elmundo. es.

Incendiu in spital: Doua persoane au murit, iar alte 15 au fost ranite

Doua persoane au fost ucise si cel putin 15 ranite intr-un incendiu la un spital din Bochum in vestul Germaniei, a anuntat vineri dimineata departamentul de pompieri, informeaza agentia.

Incendiu de proportii la un spital din Germania: Doua persoane au murit si 15 au fost ranite (VIDEO)

Un spital din orasul german Bochum a luat foc, vineri dupa amiaza. Peste 160 de pompieri s-au luptat cu focurile, dar, din nefericire, doua persoane si-au pierdut viata, iar alte 15 au fost ranite. Incendiul a.

Accident ingrozitor. Patru persoane au murit si alte zeci au fost ranite

Soferul unui autobuz a pierdut controlul autovehicului sia lovit mai multe masini. in urma impactului au murit patru oameni, iar alti37 au ajuns la spital pentru ingrijiri medicale, scrie.

O noua tragedie. Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit: patru morti si sapte raniti

Patru persoane si-au pierdut viata si alte sapte au fost ranite vineri din cauza prabusirii unui avion de mici dimensiuni in nord-vestul Columbiei, relateaza sambata agentia DPA. Avionul.

O ambulanta a fost implicata in aceasta dimineata intr-un accident rutier in municipiul Buzau

O ambulanta a fost serioas avariata in aceasta dimineata in urma unei tamponari provocate de o soferita neatenta. Accidentul s-a produs pe strada Nicolae Titulescu, pe fondul neacordarii de prioritate.

Doua persoane au murit si o a treia a fost ranita intr-un atac armat la un miting electoral din Brazilia

Un candidat la functia de primar si bodyguardul sau au fost ucisi, in timp ce un guvernator adjunct de stat federal a fost ranit grav intr-un atac armat asupra unui miting electoral miercuri in orasul brazilian Itumbiara, au anuntat oficiali, informeaza agentia DPA, preluata de Agerpres.

Cel putin 15 civili au fost ucisi intr-un atac cu drona in Afganistan

Un atac cu drona efectuat de americani in estul Afganistanului s-a soldat cu moartea a cel putin 15 civili si ranireaaltor 13, informeaza BBC News. Guvernul afgan a anuntat ca au fost ucisi mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )