Libnet.ro
UNICEF

11:30

9 din 10 promisiuni ale lui Oprescu s-au dovedit mincinoase

România Liberă România Liberă,
9 din 10 promisiuni ale lui Oprescu s-au dovedit mincinoase

Daca faci o analiza a platformei-program cu care Sorin Oprescu a castigat al doilea mandat la Primaria Bucurestiului, vei constata ca, daca ar fi fost pusa in practica, ar fi rezolvat toate problemele de infrastructura ale orasului. Cele mai multe dintre promisiuni s-au dovedit insa simple fantezii. in acelasi timp, la Primaria Capitalei ies la iveala tot mai multe cazuri de coruptie. continuă pe România Liberă

ANALIZA. 9 din 10 promisiuni ale lui Oprescu s-au dovedit mincinoase

Daca faci o analiza a platformei-program cu care Sorin Oprescu a castigat al doilea mandat la Primaria Bucurestiului, vei constata ca, daca ar fi fost pusa in practica, ar fi rezolvat toate problemele de infrastructura ale orasului. Cele mai multe dintre promisiuni s-au dovedit insa simple fantezii. in acelasi timp, la Primaria Capitalei ies la iveala tot mai multe cazuri de coruptie.

6 din 10 greci ar vota pentru ramanerea in zona Euro (sondaj)

Potrivit rezultatelor a doua sondaje publicate de cotidianul Telegraph, numarul grecilor dispusi sa ramana in interiorul Eurozonei este mai mare decat cel al grecilor care vor sa iasa din Uniunea Monetara. In primul sondaj, circa 60% din populatia Greciei se declara in favoarea planului de bail-out propus de institutiile europene, in vreme ce in al doilea sondaj procentul celor care ar vota Da la referendum este de 48% si 33% ar vota Nu).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )