Libnet.ro
UNICEF

18:30

99% din cei care au vazut aceasta poza au avut parte de un soc. Cine este de fapt aceasta femeie fatala

Antena3 Antena3,
99% din cei care au vazut aceasta poza au avut parte de un soc. Cine este de fapt aceasta femeie fatala

Are 58 de ani si se poate mandri cu 12 litri de silicon pe care i-a injectat in trupul ei pentru cautarea formelor perfecte. Povestea Monicai Allen este ceva mai complicata de atat. La varsta de 22 de ani, . continuă pe Antena3

Rebelii sunt cei care au folosit gazul sarin in Siria, potrivit unui expert ONU

Rebelii din Siria au folosit arme chimice in timpul mai multor atacuri, anunta un expert ONU, Carla del Ponte. Potrivit dovezilor pe care le-am adunat, rebelii sunt cei care au folosit arme chimice,.

Hollande:Franta, pregatita sa ii pedepseasca pe cei care au luat decizia infama sa gazeze nevinovati

Presedintele Francois Hollande a declarat, marti, ca Franta este pregatita sa ii pedepseasca pe cei care au luat decizia infama sa gazeze nevinovati in Siria, informeaza AFP, citata de.

Alexandra Dariescu, prima pianista din Romania care a concertat la prestigioasa Royal Albert Hall (Londra), vine, in premiera, la Festivalul Enescu

La numai 27 de ani, Alexandra Dariescu este prima pianista din Romania care a urcat pe scena Royal Albert Hall pentru a concerta alaturi de Orchestra Filarmonicii Regale din Londra; la evenimentul care a avut loc i.

Primaria Caransebes, prima din tara care va avea in dotare drone agreate de NATO

Primaria Caransebes va fi prima din tara care va avea in dotare drone agreate de NATO. Primaria va cumpara trei drone a cate 90. 000 de euro bucata, care pot urca la 2. 000 de metri altitudine si pot vedea si pe.

Gestul NEASTEPTAT facut de Mr. Pink. Monica Gabor, extrem de emotionata cand a vazut aceasta coroana funerara

Durerea celor trei surori Gabor nu poate fi masurata in cuvinte. Cele trei tinere si-au plans mama disparuta intr-un mod tragic din aceasta lume. Astazi fetele se pregatesc de inmormantare, iar la capela la.

Ce se va intampla cu cei care se vor casatori pe 7 septembrie 2013. Expertii au anuntat asta

Astrologii danezi au calculat ziua in care este cel mai bine sa te casatoresti. Expertii promit tinerilor care isi vor uni destinele in aceasta zi ca vor avea parte de o viata lunga si fericita alaturi.

Studiu: Copiii care scriu de mana invata mult mai bine decat cei care prefera laptopul

Cercetatorii britanici au realizat un nou studiu care releva faptul ca elevii care scriu de mana invata mai bine decat cei care folosesc laptopul, relateaza Daily Mail. Potrivit acestui studiu, elevii.

LOVITURA pentru unul din cei mai bogati americani. Cer despagubire de 40 de MILIOANE de dolari

Miliardarul american Donald Trump este acuzat de fraudarea mai multor studenti care au urmat cursurile unui institut pe care acesta il patroneaza, procurorii solicitand plata unor despagubiri de 40 milioane de.

Intersectia din Romania care ne poate baga in Cartea Recordurilor, la ASA NU. Se intampla intr-unul din cele mai importante orase

Pare de-a dreptul imposibil ce se intampla cu drumurile din tara noastra. Daca ne-am uita la preturi, ar insemna ca ar trebui sa mergem pe drumuri pavate cu nestemate, dar nici pe departe de asa ceva. Ultima is.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )