Libnet.ro
UNICEF

21:00

Primaria Caransebes, prima din tara care va avea in dotare drone agreate de NATO

Antena3 Antena3,
Primaria Caransebes, prima din tara care va avea in dotare drone agreate de NATO

Primaria Caransebes va fi prima din tara care va avea in dotare drone agreate de NATO. Primaria va cumpara trei drone a cate 90. 000 de euro bucata, care pot urca la 2. 000 de metri altitudine si pot vedea si pe. continuă pe Antena3

Ploile pun stapanire pe majoritatea zonelor din tara. Care sunt regiunile vizate

Vremea incepe sa se schimbe. Ploile vor pune stapanire pe majoritatea zonelor din tara. Vedeti, in videoul de mai jos, care sunt regiunile vizate. Astazi, statiunea Harghita Bai a trecut pentru doua ore, de.

Anuntul pe care specialistii l-au facut ACUM. Vezi zonele din tara care sunt vizate

Meteorologii prognozeaza, pentru urmatoarele doua saptamani, o racire a vremii in majoritatea zonelor tarii, iar maximele termice nu vor mai depasi 25 de grade Celsius, incepand din 29 august pana pe 8.

Lenovo a devenit cel mai mare furnizor de PC-uri din tara noastra

Lenovo a urcat pe prima pozitie in clasamentul furnizorilor de PC-uri din tara noastra, la finele lunii iunie, cu o cota de piata de 19,6%, au anuntat, recent, reprezentantii companiei. in aceeasi perioada a anului trecut, cota Lenovo pe piata locala era de 10,9%.

Alexandra Dariescu, prima pianista din Romania care a concertat la prestigioasa Royal Albert Hall (Londra), vine, in premiera, la Festivalul Enescu

La numai 27 de ani, Alexandra Dariescu este prima pianista din Romania care a urcat pe scena Royal Albert Hall pentru a concerta alaturi de Orchestra Filarmonicii Regale din Londra; la evenimentul care a avut loc i.

Romslot: Piata de sloturi din tara noastra se mentine constanta

Stabilizarea cererii si a ofertei din piata si modificarile legislative ce se preconizeaza a fi adoptate in urmatoarea perioada au condus la o mentinere a pietei de sloturi din tara noastra la acelasi nivel fata de perioada similara a anului anterior.

Anuntul pe care specialistii l-au facut ACUM. in doua JUDETE din tara va fi PRAPAD

Meteorologii prognozeaza, pentru urmatoarele doua saptamani, o racire a vremii in majoritatea zonelor tarii, iar maximele termice nu vor mai depasi 25 de grade Celsius, incepand din 29 august pana pe 8.

Mexic: Cel putin cinci morti in urma deraierii unui tren de marfuri care avea imigranti ilegali la bord

Cel putin cinci persoane au murit, duminica, in sud-estulMexicului, dupa ce un tren de marfuri in care se aflau aproximativ 300 imigranti ilegali a deraiat. Potrivit oficialilor, alte cel putin 35 de.

Subiectele zilei: Scheletul din sifonierul Ramonei Manescu: si-a falsificat CV-ul in engleza; Cand o pensie decenta nu e de ajuns: Creste speranta de viata, scade speranta de viata sanatoasa; Din 2014 vom avea al 4-lea stadion de Liga in Romania

Liberalii trimit la Transporturi o blonda care a cerut desfiintarea DNA. Ramona Manescu a fost propusa de PNL pentru a prelua sefia Transporturilor. Europarlamentarul liberal s-a remarcat la Bruxelles dupa ce a cerut desfiintarea DNA. Moscova preseaza Moldova pe filiera bisericeasca si transnistreana. Republica Moldova si Ucraina sunt pe punctul de a spulbera visul presedintelui rus 65506; cel de reanimare a URSS, o combinatie pe care Kremlinul a incercat sa o imbrace in haina Uniunii Vamale Rusia-Belarus-Kazahstan.

Chitoiu: DNAF vizeaza 10% din contribuabilii care incearca sa faca evaziune

Constituirea noii Directii Nationale de Antifrauda Fiscala DNAF) vizeaza 10% dintre contribuabilii romani care nu sunt corecti si incearca sa faca evaziune, cu restul de 90% dintre acestia nefiind probleme de acest fel, a declarat ministrul Finantelor Publice MFP), Daniel Chitoiu, citat de Agerpres.

Parlamentarii revin in forta din vacanta. Care este agenda pentru saptamana viitoare

Politicienii se intorc luni din vacanta si isi reincep activitatea. La inceputul saptamanii viitoare, parlamentarii se reunesc in comisiile permanente, iar pentru partidele politice perioada imediat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )