Libnet.ro
UNICEF

15:45

Alexandra Dariescu, prima pianista din Romania care a concertat la prestigioasa Royal Albert Hall (Londra), vine, in premiera, la Festivalul Enescu

Antena3 Antena3,
Alexandra Dariescu, prima pianista din Romania care a concertat la prestigioasa Royal Albert Hall (Londra), vine, in premiera, la Festivalul Enescu

La numai 27 de ani, Alexandra Dariescu este prima pianista din Romania care a urcat pe scena Royal Albert Hall pentru a concerta alaturi de Orchestra Filarmonicii Regale din Londra; la evenimentul care a avut loc i. continuă pe Antena3

Primaria Caransebes, prima din tara care va avea in dotare drone agreate de NATO

Primaria Caransebes va fi prima din tara care va avea in dotare drone agreate de NATO. Primaria va cumpara trei drone a cate 90. 000 de euro bucata, care pot urca la 2. 000 de metri altitudine si pot vedea si pe.

ADPM Business! Vedetele autohtone care s-au lansat in afaceri Au avut sau nu scucces?

Numeroase persoane publice din Romania, din diferite domenii, au stiut sa exploateze din plin notorietatea pe care au capatat-o prin prisma meseriei si s-au lansat in lumea afacerilor. Unii dintre ei chiar au avut un succes neasteptat in acest domeniu si au reusit sa-si rotunjeasca veniturile cu sume considerabile. ADPM va prezinta astazi cateva cazuri fericite si cateva mai putin fericite. de vedete din Romania care au intrat in lumea business-ului. Continue reading .

Romslot: Piata de sloturi din Romania s-a echilibrat

Stabilizarea cererii si a ofertei din piata si modificarile legislative ce se preconizeaza a fi adoptate in urmatoarea perioada au condus la o mentinere a pietei de sloturi din Romania la acelasi nivel fata de perioada similara a anului anterior, sunt.

Intrucat le e tot mai greu sa ia un credit, directorii financiari din Romania se concentreaza pe imbunatatirea fluxurilor de lichiditati (raport)

Asteptarile de crestere economica ale directorilor financiari CFO) din Romania s-au redus usor in ultimele sase luni, se arata in Raportul Deloitte Central Europe CFO Survey vezi atasament). 70% dintre CFO se asteapta ca economia romaneasca sa stagneze in urmatoarele luni, in timp ce 10% dintre ei se tem de recesiune comparativ cu 4,8% in decembrie anul trecut). 80% considera ca nu este un moment propice pentru asumarea de riscuri mai mari, sase CFO din 10 se plang ca accesul la credite este dificil iar 55% intrevad o crestere a costurilor de finantare.

Copii romani langa o legenda, in cel mai tare show din Romania. Pustii vor canta alaturi de Roger Waters

Cei mai talentati 15 pusti din Romania vor face spectacol cu Roger Waters. il vor acompania pe artist pe acordurile We dont need no education. Copiii nu stiau prea multe despre Roger Waters, dar imediat ce .

Topul Faaaa(rbs) al tiganilor din Romania. Cine este personajul care are o avere de 13 MILIOANE de euro

Romii de la noi din tara nu o duc deloc rau. Si la ei, societatea se imparte in doua categorii: unii foarte bogati, unii foarte saraci. Cei din prima categorie au averi de milioane de euro, vile luxoase si.

PACTUL pe care l-au semnat IERI sase biserici din Romania. Sa ramana elemente esentiale ale UNIRII

Duminica, reprezentantii a sase biserici istorice din Transilvania au semnat o declaratie ecumenica de colaborare si conlucrare frateasca, cu ocazia celebrarii a 450 de ani de la sfintirea Bisericii.

Sfaturi pentru a IMPRESIONA o fata din Romania: Casa, romantism si manuirea unui TOPOR

Barbatii care vor sa vina in Romania si sa isi gaseasca o fata cu care sa faca o relatie sunt sfatuiti de site-ul men-advice. net sa respecte 10 reguli, pentru a avea un drum mai lin. Printre aceste.

Swansea vs Petrolul: Suporterii englezi, sfatuiti sa fie atenti la hotii de buzunare din Romania si sa evite sa bea apa de la robinet

Englezii se pregatesc sa vina in Romania! Nu in excursie, ci la meciul de joi din Europa League, dintre Petrolul Ploiesti si Swansea. Jurnalistii britanici dau sfaturi suporterilor, dar cele mai multe nu ne.

CBRE: Proprietatile prime din Romania, atractive pentru investitorii internationali si locali

Proprietatile prime din intreaga tara continua sa fie atractive atat pentru investitorii internationali, cat si pentru cei locali, o crestere a acestui interes fiind inregistrata pe piata de centre comerciale, potrivit raportului CBRE Romania despre piata investitionala locala in S1 2013.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )