Libnet.ro
UNICEF

16:30

Gestul NEASTEPTAT facut de Mr. Pink. Monica Gabor, extrem de emotionata cand a vazut aceasta coroana funerara

Antena3 Antena3,
Gestul NEASTEPTAT facut de Mr. Pink. Monica Gabor, extrem de emotionata cand a vazut aceasta coroana funerara

Durerea celor trei surori Gabor nu poate fi masurata in cuvinte. Cele trei tinere si-au plans mama disparuta intr-un mod tragic din aceasta lume. Astazi fetele se pregatesc de inmormantare, iar la capela la. continuă pe Antena3

Mr. Pink, alaturi de Monica Gabor la pierderea mamei: Chinezul a trimis o coroana speciala pentru Veronica Bulai (FOTO)

Mr. Pink este alaturi de iubita lui, Monica Gabor, care trece prin momente cumplite dupa ce mama sa a murit in urma unui accident stupid. Omul de afaceri chinez nu a venit cu Monica in Romania, insa a trimis o.

Discretul Mr. Pink, asteptat la inmormantarea mamei Monicai Gabor!

Poe Qui Ying Wangsuo, omul de afaceri chinez cunoscut sub numele de Mr. Pink, se afla, se pare, in Romania si va participa azi la inmormantarea Veronicai Bulai, mama iubitei sale, Monica Gabor. Continue reading .

Monica Gabor, SFASIATA de durere, la capataiul Veronicai Bulai. ...

Doua ore a tinut slujba pentru inmormantarea Veronicai Bulai. Monica Gabor a tinut strans la piept un tablou cu fotografia mamei sale pe toata durata ceremonialului de inhumare. Peste 1. 000 de oameni au participat la funeralii, potrivit Mediafax. De asemenea, fiica cea mare a Veronicai Bulai, Alina Gabor, a plans aproape in permanenta pana cand sicriul cu trupul neinsufletit al mamei sale a fost coborat in mormant. La final, locul de veci din Cimitirul Sarata din Bacau a fost acoperit cu .

Mesajul emotionant pe care l-a transmis Monica Gabor in memoria mamei sale: As da orice sa stiu ca nu ti-e teama

Monica Gabor si-a gasit puterea de a transmite public un ultim gand pentru mama sa. Daca sora ei, Ramona, le-a multumit fanilor pentru sustinerea acordata chiar in ziua tragediei, Monica a transmis abia.

Monica Gabor, doborata de moartea mamei sale: Sunt devastata, adio, mami!

Monica Gabor este sfasiata de vestea decesului mamei sale despre care spune ca se ducea la manastiri sa se roage pentru sanatatea ei si a surorilor sale. Sunt devastata, adio, mami! a spus ea. Continue reading .

Caru' cu Vedete: Cameron Diaz si-a luat un nou iubit. Cine este norocosul?; Monica Gabor a ajuns in Romania! Vedeta e distrusa de durere!; A dansat de fericire ca va deveni mamica. O prezentatoare tv este insarcinata in 4 luni

Prima imagine cu fiica lui Kim Kardashian! Fanii au reactionat intr-un mod grotesc: Ce copil urat. Seamana cu tatal ei. Kim Kardashian a facut publica prima fotografie cu fiica ei, North West, insa admiratorii sai au reactionat intr-un. Sora Veronicai Bulai dezvaluie destinul dramatic al familiei lor! Eram asa de saraci ca nu aveam dupa ce bea apa. Maria, sora Veronicai Bulai, este extrem de afectata de pierderea suferita si de faptul ca din cinci frati, au mai ramas.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )