Libnet.ro
UNICEF

16:45

Angela Merkel vrea ca Grecia să rămână în zona euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Angela Merkel vrea ca Grecia să rămână în zona euro

Antonis Samaras: Raportul Troikăi creditorilor va recunoaşte eforturile AteneiCancelarul german Angela Merkel a declarat recent, la finalul unei întâlniri cu premierul grec Antonis Samaras, că vrea ca Grecia să rămână în zona euro. Angela Merkel s-a declarat totodată convinsă că noul Guvern grec face totul pentru a rezolva problemele. continuă pe Ziarul Bursa

Presa in Diagonala: Angela Merkel indeamna Grecia sa continue reformele dure; Un fost militar Navy SEAL va lansa o carte despre raidul impotriva lui Osama bin Laden; Peru va construi un nou aeroport in apropiere de ruinele incase Machu Picchu

Franta: Delicventele romanilor sunt o realitate, nu pot fi negate - Valls Manuel. Delicventele romanilor din Franta au crescut cu peste 69% in ultimii doi ani. ||Raport OSDH: Aproape 25. 000 de persoane au murit in violentele din Siria. Cel putin 24. 495 de persoane au murit in violentele din Siria incepand cu luna martie.

Merkel vrea un nou tratat UE, cu puteri sporite pentru Bruxelles. Cat guvern national mai ramane?

Guvernul german condus de . In traducere libera, mai mult control si mai multa delegare de competente politice, catre Bruxelles. Cata suveranitate de decizie mai ramane pentru statele si guvernele nationale din UE? Opozitia politica din Germania, de regula vocala, nu a facut azi declaratii referitoare la & ;planul secret& ; al guvernului Merkel, dupa cum il numeste publicatia Bild. Se asteapta insa ca, din cadrul coalitiei de guvernare, crestin-socialii CSU) sa foloseasca din nou acest prilej pentru a ataca & ;problema greceasca& ; si o eventuala iesire a Greciei din zona Euro.

Germanii cred că Angela Merkel este un politician în care se poate avea încredere

Cancelarul Angela Merkel este un politician în care se poate avea încredere apreciază 57% dintre germani, potrivit unui sondaj realizat de către Institutul pentru sondare Infratest, transmite AFP.

Creşte numărul polonezilor care se opun intrării ţării lor în zona euro

Circa 60% dintre polonezi cred că adoptarea monedei euro de către ţara lor va avea efecte negative pentru economia naţională, în timp ce numai 12% dintre ei consideră benefică intrarea în zona euro, potrivit unui sondaj publicat vineri de institutul polonez TSN.

Bundesbank: Achiziţia de obligaţiuni de către BCE nu va ajuta la rezolvarea crizei datoriilor din zona euro

Jens Weidmann, Preşedintele Bundesbank, a declarat că noul val propus de achiziţii de obligaţiuni suverane de către Banca Centrală Europeană BCE) ar putea creşte dependenţa guvernelor faţă de o astfel de sursă de finanţare şi nu va ajuta la rezolvarea crizei datoriilor din zona euro, transmite Bloomberg.

Germania studiază impactul ieşirii Greciei din zona euro

O comisie din Germania, condusă de secretarul de stat în Ministerul Finanţelor Thomas Steffen, studiază posibilul impact economic al unui exit al Greciei din zona euro, potrivit Financial Times Deutschland, anunţă Mediafax.

Hollnade: Nu se pune problema ieşirii Greciei din zona euro

Preşedintele francez, Francois Hollande, a declarat astăzi că nu se pune problema ieşirii Greciei din zona euro, însă Atena trebuie să facă dovada credibilităţii angajamentelor sale de redresare bugetară, relatează AFP.

Hollande: Nu se pune problema ieşirii Greciei din zona euro

Preşedintele francez, Francois Hollande, a declarat astăzi că nu se pune problema ieşirii Greciei din zona euro, însă Atena trebuie să facă dovada credibilităţii angajamentelor sale de redresare bugetară, relatează AFP.

Nu negociem cu zona euro pentru sprijin financiar

Spania nu se află în discuţii cu oficialii zonei euro pentru obţinerea unui sprijin financiar, pentru a-şi reduce costurille împrumuturilor, a declarat, Soraya Saenz de Santamaria, vice prim-ministrul Spaniei, potrivit Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )