Libnet.ro
UNICEF

00:07

Merkel vrea un nou tratat UE, cu puteri sporite pentru Bruxelles. Cat guvern national mai ramane?

Hotnews Hotnews,
Merkel vrea un nou tratat UE, cu puteri sporite pentru Bruxelles. Cat guvern national mai ramane?

Guvernul german condus de . In traducere libera, mai mult control si mai multa delegare de competente politice, catre Bruxelles. Cata suveranitate de decizie mai ramane pentru statele si guvernele nationale din UE? Opozitia politica din Germania, de regula vocala, nu a facut azi declaratii referitoare la & ;planul secret& ; al guvernului Merkel, dupa cum il numeste publicatia Bild. Se asteapta insa ca, din cadrul coalitiei de guvernare, crestin-socialii CSU) sa foloseasca din nou acest prilej pentru a ataca & ;problema greceasca& ; si o eventuala iesire a Greciei din zona Euro. continuă pe Hotnews

Merkel cere un nou tratat pentru UE

Cancelarul german Angela Merkel reclamă un nou tratat pentru Uniunea Europeană şi încearcă să îşi convingă partenerii în acest sens, potrivit surselor de presă străine.

Berlinul cere un nou tratat pentru Uniunea Europeana - presa

Cancelarul german Angela Merkel reclama un nou tratat pentru Uniunea Europeana si incearca sa isi convinga partenerii in acest sens, potrivit editiei de luni a saptamanalului Der Spiegel, transmite AFP.

Angela Merkel vrea ca Grecia să rămână în zona euro

Antonis Samaras: Raportul Troikăi creditorilor va recunoaşte eforturile AteneiCancelarul german Angela Merkel a declarat recent, la finalul unei întâlniri cu premierul grec Antonis Samaras, că vrea ca Grecia să rămână în zona euro. Angela Merkel s-a declarat totodată convinsă că noul Guvern grec face totul pentru a rezolva problemele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )