Libnet.ro
UNICEF

01:05

Germania studiază impactul ieşirii Greciei din zona euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Germania studiază impactul ieşirii Greciei din zona euro

O comisie din Germania, condusă de secretarul de stat în Ministerul Finanţelor Thomas Steffen, studiază posibilul impact economic al unui exit al Greciei din zona euro, potrivit Financial Times Deutschland, anunţă Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Hollnade: Nu se pune problema ieşirii Greciei din zona euro

Preşedintele francez, Francois Hollande, a declarat astăzi că nu se pune problema ieşirii Greciei din zona euro, însă Atena trebuie să facă dovada credibilităţii angajamentelor sale de redresare bugetară, relatează AFP.

Hollande: Nu se pune problema ieşirii Greciei din zona euro

Preşedintele francez, Francois Hollande, a declarat astăzi că nu se pune problema ieşirii Greciei din zona euro, însă Atena trebuie să facă dovada credibilităţii angajamentelor sale de redresare bugetară, relatează AFP.

​Financial Digest Nemtii isi fac grup de lucru destinat iesirii Greciei din zona euro. Cand o datorie buna devine rea? De ce trebuie ca mereu Wall Street sa castige? Eliberati pista, aterizeaza China!

FT: Republicanii americani rel=nofollow rel=nofollow . No comment. Se pregateste Germania pentru

Ieşirea Greciei din zona euro i-ar putea costa pe britanici un miliard de lire

Contribuabilii britanici vor trebui să contribuie la un alt fond de bail-out pentru Grecia, în cazul în care această ţară părăseşte zona euro, potrivit oficialilor Trezoreriei de la Londra.

Presa in Diagonala: Egiptul solicita Fondului Monetar International un imprumut de 4.8 miliarde de dolari; Jean-Claude Juncker se opune unei iesiri a Greciei din zona euro; Norvegianul Anders Behring Breivik isi va lansa autobiografia

Franta faciliteaza accesul tiganilor la locuri de munca, dar continua demolarea taberelor. Guvernul francez a decis miercuri sa usureze accesul tiganilor la piata muncii. ||Fidel Castro si Hugo Chavez pregatesc o carte despre cazul Julian Assange. Fostul presedinte cubanez Fidel Castro si cel venezuelean Hugo Chavez lucreaza impreuna.

Francois Hollande catre premierul grec: Grecia trebuie sa-si demonstreze credibilitatea

Presedintele francez Francois Hollande a subliniat sambata ca Grecia trebuie sa faca dovada credibilitatii angajamentelor sale de redresare bugetara, iar problema iesirii Greciei din zona euro nici nu se pune, transmite AFP.

Nu negociem cu zona euro pentru sprijin financiar

Spania nu se află în discuţii cu oficialii zonei euro pentru obţinerea unui sprijin financiar, pentru a-şi reduce costurille împrumuturilor, a declarat, Soraya Saenz de Santamaria, vice prim-ministrul Spaniei, potrivit Reuters.

Zona euro: Sectorul privat s-a contractat in august pentru a saptea luna consecutiv

Productia din sectorul serviciilor si cel manufacturier s-a contractat pentru a saptea luna consecutiv, in august, sporind semnalele privind adancirea a crizei economice, relateaza rel=nofollow rel=nofollow .

Amendă de 15.000 de lei după incendiul din zona Gării Basarab, pentru Remat Slatina

Garda de Mediu a amendat Remat Slatina cu 15. 000 de lei pentru nerespectarea Legii privind poluarea atmosferică, în urma incendiului produs ieri lângă Gara Basarab, comisarii constatând că în atmosferă se degajau emisii semnificative din arderea componentelor vagoanelor, unul aparţinând Remat, relatează Realitatea. net.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )