Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ieşirea Greciei din zona euro i-ar putea costa pe britanici un miliard de lire

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ieşirea Greciei din zona euro i-ar putea costa pe britanici un miliard de lire

Contribuabilii britanici vor trebui să contribuie la un alt fond de bail-out pentru Grecia, în cazul în care această ţară părăseşte zona euro, potrivit oficialilor Trezoreriei de la Londra. continuă pe Ziarul Bursa

Asmussen, BCE: Eventuala ieşire a Greciei din zona euro poate fi gestionată

Joerg Asmussen, membru al conducerii Băncii Centrale Europene BCE), a declarat că o eventuală ieşire a Greciei din zona euro ar putea fi gestionată, însă ar prefera ca această ţară să rămână în blocul monetar, conform Frankfurter Rundschau.

Presa in Diagonala: Egiptul solicita Fondului Monetar International un imprumut de 4.8 miliarde de dolari; Jean-Claude Juncker se opune unei iesiri a Greciei din zona euro; Norvegianul Anders Behring Breivik isi va lansa autobiografia

Franta faciliteaza accesul tiganilor la locuri de munca, dar continua demolarea taberelor. Guvernul francez a decis miercuri sa usureze accesul tiganilor la piata muncii. ||Fidel Castro si Hugo Chavez pregatesc o carte despre cazul Julian Assange. Fostul presedinte cubanez Fidel Castro si cel venezuelean Hugo Chavez lucreaza impreuna.

Moody&;s: Procesul de ajustare a dezechilibrelor din zona euro, pe jumatate complet

Intr-un nou raport, publicat marti, agentia de rating Moody&;s a avertizat ca tarile de la perferia zonei euro sunt cel mult la jumatatea drumului spre corectarea dezechilibrelor care au cauzat criza datoriilor si ca acestea ar trebui sa continue reformele structurale, relateaza rel=nofollow rel=nofollow .

Ieşirea Greciei, gestionabilă, dar nu preferabilă

O ieşire a Greciei din zona euro ar fi gestionabilă, a declarat, astăzi, oficialul Băncii Centrale Europene BCE), Joerg Asmussen, adăugând că ar prefera ca statul lovit de criză să rămână în cadrul blocului monetar, informează Reuters.

​LIVETEXT Criza datoriilor suverane, luni 20 august. Principalele evenimente ale zilei: Asmussen, BCE: O iesire a Greciei din zona euro ar putea fi gestionabila, dar costisitoare

11:55 Intr-un interviu publicat luni de cotidianul german Frankfurter Rundschau, Jorg Asmussen, membru al directoratului Bancii Centrale Europene a declarat ca o iesire a Greciei din zona euro ar putea fi & ;gestionabila& ;, insa ea va fi foarte costisitoare, relateaza AFP.

Jumătate dintre germani, în favoarea rămânerii în zona euro

Cincizeci la sută dintre germani s-ar pronunţa în favoarea menţinerii ţării lor în zona euro în cazul unui referendum pe această temă, potrivit unui sondaj ce urmează a fi publicat în Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung FAS), relatează AFP, potrivit Mediafax.

Ministrul grec al Finanţelor: Grecia trebuie să rămână în zona euro

Grecia trebuie să rămână în zona euro, pentru a nu se confrunta cu o sărăcie nemaiîntâlnită, a declarat ieri ministrul grec al Finanţelor, Yannis Stournaras, relatează sursele de presă.

Saptamana de foc pentru zona euro. Principalele teme: rolul BCE pe piata de datorie si Grecia

Liderii europeni planuiesc o saptamana de intalniri diplomatice pentru a ajuta la relaxarea crizei datoriilor din regiune, pe fondul disensiunilor privind rolul Bancii Centrale Europene BCE) pe piata de datorie si ncesitatii unor noi modalitati de sprijinire a Greciei, relateaza rel=nofollow rel=nofollow .

Zona euro: Sectorul privat s-a contractat in august pentru a saptea luna consecutiv

Productia din sectorul serviciilor si cel manufacturier s-a contractat pentru a saptea luna consecutiv, in august, sporind semnalele privind adancirea a crizei economice, relateaza rel=nofollow rel=nofollow .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )