Libnet.ro
UNICEF

09:45

Oltchim, din nou în pericol să rămână fără curent

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oltchim, din nou în pericol să rămână fără curent

Consiliul Judeţean Vâlcea, dispus să ajute combinatul* Vulpescu, OPSPI: Datoriile enorme, eroare de managementCombinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea ar putea să rămână astăzi fără energie electrică, după ce a primit recent un ultimatum de la furnizorul de energie Electrica Furnizare. continuă pe Ziarul Bursa

ALERT: A APARUT NOUL ANUNT DE PRIVATIZARE Oltchim, din nou in pericol sa ramana fara curent

UPDATE 1: A aparut anuntul de privatizare al OltchimMinisterul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri prin Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), a publicat anuntul de vanzare a societatii comerciale Oltchim SA.Ministerul Economiei ofera spre vanzare un numar de 188. 976 actiuni, reprezentand 54,8062 % din capitalul social al Oltchim. De asemena, se.

Carburanţii s-au scumpit din nou

Companiile petroliere au majorat, din nou, preţurile carburanţilor, tarifele crescând cu 9 bani, relatează sursele de presă. Este cea de-a treia modificare a preţurilor din această lună.

Caru&; cu vedete: INNA a comis-o din nou! Uite-o cu pasarica la vedere, in niste pantaloni minusculi; Katie Holmes, fosta sotie a starului de la Hollywood, arunca bomba: Tom Cruise e homosexual; Serie birjareasca de injuraturi, marca Mariana Moculescu!

Sharon Stone in sutien, de fata cu bodyguarzii. 42 de grade Celsius. Atat aratau termometrele din centrul Capitalei, joi, la amiaza. Actrita americana a gasit solutia: a renuntat la haine. ||Mamaia a intinerit! Concurentele au aparut pe scena in tinute sumare si decolteuri adanci si au bagat in boala spectatorii si juratii. Tinerele care au reusit sa treaca de preselecttii si sa ajunga in concurs.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )