Libnet.ro
UNICEF

01:05

Abonamente STB gratuite pentru elevi, din 11 februarie

Antena3 Antena3,
Abonamente STB gratuite pentru elevi, din 11 februarie

Societatea de Transport Bucuresti STB SA) va incepe emiterea/incarcarea de abonamente gratuite pentru elevi incepand data de 11 februarie 2019. Abonamentele cu reducere 100% se vor elibera la centrele de. continuă pe Antena3

STB va emite abonamente reduse si gratuite pentru elevi

Societatea de Transport Bucuresti STB) anunta ca va emite, incepand de luni, 11 februarie, abonamente reduse si gratuite pentru elevi.

Abonamentele gratuite pentru elevii din Bucuresti vor fi emise dupa 11 februarie

Abonamentele gratuite pentru elevii bucuresteni vor fi emise dupa data de 11 februarie, informeaza Societatea de Transport Bucuresti.

Asociatiile de elevi din Romnia cer control la Brasov, unde trei licee dau afara elevii cu medii sub 8

Asociatiile de elevi din Romania AEC) cer Ministerului Educatiei sa trimita Corpul de control pentru cercetarea Inspectoratului Scolar Judetean Brasov, deoarece trei scoli au in regulament o prevedere potrivit careia elevii cu medii sub 8 sunt nevoiti sa se transfere la alte scoli, scrie Mediafax.

HOROSCOP cu Urania pentru saptamana 2-8 februarie. Berbecii simt nevoia sa doarma, Gemenii sunt aventurosi

Previziuni astrologice pentru perioada 2-8 februarie 2019. Luna Noua in Varsator. Venus va intra in Capricorn. HOROSCOP BERBEC intre 2 si 3 februarie dupa-amiaza, perioada de asumare a unor.

VREMEA. Prognoza meteo pentru intervalul 4-10 februarie. De cand se strica vremea

Vremea ramane calda la inceputul saptamanii viitoare, anunta reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie, precizand ca temperaturile continua sa fie mai mari decat mediile climatologi.

Adevarul Live, ora 21.00. Vladimir Cebotari, despre acuzatiile opozitiei la adresa PDM si alegerile din 24 februarie

Vicepresedintele PDM Vladimir Cebotari este invitatul de luni, 4 februarie, al emisiunii Adevarul Live Moldova. Vom discuta despre subiectele de actualitate care s-au adunat in contextul alegerilor parlamentare din 24 februarie, de la Chisinau.

ASIA EXPRESS. Situatie extrema pentru concurentii din show-ul ASIA EXPRESS

ASIA EXPRESS Asia Express, reality show ce revine la Antena 1 pe 10 februarie, de la ora 20. 00, a demonstrat inca o data ca este cel mai dur si solicitant reality show difuzat in Romania. Cel de-al doilea se.

Liverpool pierde puncte cu West Ham si lupta pentru titlul din Premier League se reaprinde

Echipa FC Liverpool n-a obtinut decat o remiza, luni seara, in deplasare cu West Ham United, in ultima partida a etapei a 25-a din prima liga engleza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )