Libnet.ro
UNICEF

19:45

Absolventi ai universitatilor din Germania vor putea efectua un stagiu de practica in Parlamentul Romaniei

Hotnews Hotnews,
 Absolventi ai universitatilor din Germania vor putea efectua un stagiu de practica in Parlamentul Romaniei

Tineri absolventi ai institutiilor de invatamant superior din Germania vor putea pentru prima data ca, la inceputul anului 2014, sa efectueze un stagiu de practica in Parlamentul Romaniei, anunta Ambasada Germaniei la Bucuresti intr-un comunicat de presa. continuă pe Hotnews

Romanii se vor putea trata in UE, pe banii CNAS.

Romanii se vor putea trata, de sambata, in orice spital din Uniunea Europeana, iar tratamentul va fi decontat, partial, de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS). Decontarea va fi partiala, pentru ca se va face in baza tarifelor din Romania, precizeaza CNAS. Vineri, a expirat termenul pentru transpunerea Directivei Europene 2011/24 privind aplicarea drepturilor pacientilor in cadrul asistentei medicale transfrontaliere, care le permite cetatenilor europeni asigurati sa se trateze in .

Bancile grecesti cu greu vor putea scapa de subsidiarele neprofitabile din Europa de Sud-Est

Bancile elene ar putea avea dificultati sa valorifice subsidiarele din Europa de Sud-Est, chiar daca au convenit de principiu cu troica creditorilor internationali ai Greciei sa-si reduca prezenta in regiune prin vanzarea de operatiuni, au declarat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )