Libnet.ro
UNICEF

18:46

Accident pe Bulevardul Iancu de Hunedoara din Capitala: Patru persoane au fost ranite dupa ce o ambulanta a fost lovita de un autoturism (VIDEO)

B1 B1,
Accident pe Bulevardul Iancu de Hunedoara din Capitala: Patru persoane au fost ranite dupa ce o ambulanta a fost lovita de un autoturism (VIDEO)

Un accident a avut loc pe BulevardulIancu de Hunedoara dinBucuresti. Patru persoane au fost ranite dupa ce o ambulanta a fost lovita de un autoturism care nu a acordat prioritate, relateaza B1. continuă pe B1

Accident pe Bulevardul Iancu de Hunedoara din Capitala: Patru persoane au fost ranite dupa ce o ambulanta a fost lovita de un autoturism

Un accident a avut loc pe BulevardulIancu de Hunedoara dinBucuresti. Patru persoane au fost ranite dupa ce o ambulanta a fost lovita de un autoturism care nu a acordat prioritate, relateaza B1 TV. Dup.

O ambulanta s-a rasturnat pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, dupa ce a intrat in coliziune cu un Ford

O ambulanta s-a rasturnat joi, in Bucuresti, dupa ce a intrat in coliziune cu un autoturism Ford. Din primele informatii, se pare ca in ambulanta se afla doar soferul, fara niciun pacient. La fata locului s-au deplasat echipele de interventie si politia.

Plangerea penala formulata de Sorin Alexandrescu impotriva administratorului RCSRDS, investigata de sectia 18 din Capitala

Plangerea depusa de seful Antenei 1, Sorin Alexandrescu, impotriva administratorului RCSRDS, Ioan Bendei, este investigata de sectia 18 din Capitala. Procurorii au trimis documentele politistilor, care vor.

Controale la 25 de firme din Capitala care comercializeaza produse de panificatie pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale

Politistii din Bucuresti si inspectori ai ITM si Protectia Consumatorului efectueaza, joi, controale la 25 de firme din Capitala care comercializeaza produse de panificatie. Potrivit unui comunicat al.

Controale la 25 de firme din Capitala care comercializeaza produse de panificatie, pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale

Politistii din Bucuresti si inspectori ai ITM si Protectia Consumatorului efectueaza, joi, controale la 25 de firme din Capitala care comercializeaza produse de panificatie. Potrivit unui comunicat al.

Controale la firme din Capitala care comercializeaza produse de panificatie.

Peste 25 de firme din Capitala care comercializeaza produse de panificatie sunt controlate, joi dimineata, de politisti si inspectori de la ITM si Protectia Consumatorilor, fiind verificate contractele de munca si modul in care sunt vandute, etichetate si prezentate produsele, informeaza Mediafax. Actiunea vizeaza prevenirea si combaterea infractiunilor de evaziune fiscala si munca la negru, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Capitalei. In cadrul actiunii, organizata in sistem .

Gara de Nord din Capitala va avea statie oficiala de taxi

Gara de Nord din Capitala va avea o statie oficiala de taxi, al carei administrator va fi selectat prin licitatie, se arata pe pagina de Facebook a Garii de Nord.

Un barbat de 50 ani s-a inecat in lacul Colentina din Capitala

Un barbat in varsta de 50 ani s-a inecat, marti dupa-amiaza, in lacul Colentina din Capitala, trupul acestuia fiind scos din apa de scafandri, informeaza Mediafax. Incidentul a fost sesizat la numarul de.

Barbatul care sustine ca a fost batut in Sectia 10 Politie din Capitala, cercetat pentru ultraj

Barbatul care i-a acuzat pe politisti ca l-au batut in sediul sectiei 10 din Capitala noaptea trecuta va fi cercetat pentru ultraj. Conducerea Sectiei a anuntat ca va depune plangere la Parchetul de pe.

Politisti din Capitala, acuzati ca au batut un barbat.

Politia a inceput o ancheta interna la Sectia 10 din Capitala, dupa ce un barbat a ajuns la spital cu mai multe vanatai pe corp, sustinand ca a fost batut de politisti, in sediul institutiei, informeaza Mediafax. Oficiali din Politia Capitalei au declarat, marti, ca seful Sectiei 10 face verificari la nivelul subalternilor, dupa ce un barbat, in varsta de 55 de ani, i-a acuzat pe acestia ca l-au batut in sediul unitatii. Potrivit surselor citate, luni dimineata, pe strada Traian din Sectorul .

ştiri de la B1

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )