Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident cumplit in Constata: Trei persoane au fost incarcerate(VIDEO)

B1 B1,
Accident cumplit in Constata: Trei persoane au fost incarcerate(VIDEO)

Accident cumplit in judetul Constanta. Trei persoane au ramas incarcerate, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a izbit de un pom. Victimele au fost scoase din masina de salavatorii ISU si duse. continuă pe B1

Accident cumplit in Constanta: Trei persoane au fost incarcerate(VIDEO)

Accident cumplit in judetul Constanta. Trei persoane au ramas incarcerate, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a izbit de un pom. Victimele au fost scoase din masina de salavatorii ISU si duse.

Accident cumplit! O tanara a fost lovita de tramvai din cauza telefonului mobil - VIDEO

Un accident cumplit a fost surprins de o camera de luat vederi din orasulHarkov,Ucraina. O tanara a fost lovita in plin de untramvai, pentru caera distrasa detelefonul.

Actiune socanta a unui soldat rus, in timpul unui exercitiu: A ucis trei persoane si a fugit

Un soldat rus a ucis trei persoane in cursul unui exercitiu de noapte in Extremul Orient rus, inainte de a fugi, a anuntat Ministerul Apararii .

Un soldat rus a ucis trei persoane in cursul unui exercitiu, dupa care a fugit

Un soldat rusa ucis trei persoane, in Extremul Orient rus,in timpul unui exercitiu militar, dupa care a fugit , relateaza hotnews. ro Din motive necunsocute , soldatul a fugit dupa fapta.

Un soldat rus a ucis trei persoane in cursul unui exercitiu, dupa care a fugit

Un soldat rus a ucis trei persoane in cursul unui exercitiu de noapte in Extremul Orient rus, inainte de a fugi, a anuntat Ministerul Apararii intr-un comunicat, relateaza AFP.

Accident cumplit cu cinci victime. O masina a luat foc in urma impactului

Cinci persoane au fost ranite, vineri dupa-amiaza, intr-un accident in care au fost implicate doua masini, in localitatea Sascut, la limita dintre judetele Vrancea si Bacau, unul dintre.

Accident cumplit in Constanta. Imagini socante cu o tanara proiectata pe asfalt

Un accident teribil petrecut la miezul noptii a scos din case zeci de constanteni, care au sarit sa dea primul ajutor victimelor, pana la sosirea echipajelor de interventie. Martorii spun ca o.

FOTO VIDEO Trei persoane au murit si una este in coma, dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz la Constanta

La prima evaluarea a medicilor de la Ambulanta sunt 13 victime, din care trei in coma .

IMAGINI APOCALIPTICE in Romania! Dezastrul provocat de furtuna. 44 de localitati au fost afectate (VIDEO)

Ies la iveala noi imagini cu furtuna devastatoare de la mijlocul lunii! Filmarile suprinse de camerele de supraveghere arata cum mai multe persoane printre care si copii au fost la un pas de moarte in doar.

PSD si-a dat jos omul pus chiar de ei in fruntea TVR: Noua sefa, o tipa cunoscuta pentru scandalurile in care a fost implicata (VIDEO)

UPDATE:Doina Gradea a fost numita drept noul director-general interimar al TVR dupa ce a fost audiata si votata in Parlament in decurs de mai putin o ora. UPDATE:Plenul reunit al celor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )