Libnet.ro
UNICEF

18:15

Accident CUMPLIT in Romania! A fost activat planul rosu de interventie! BILANTUL VICTIMELOR

B1 B1,
Accident CUMPLIT in Romania! A fost activat planul rosu de interventie! BILANTUL VICTIMELOR

Un accident cu sapte victime a avut loc joi dupa-amiaza la Popasul Strachina, de langa localitatea Tandarei, fiind activat planul rosu de interventie. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Ialomita,. continuă pe B1

Zece oameni raniti grav intr-un accident rutier. A fost activat planul rosu de interventie

Zece oameni au fost raniti intr-un accident in care au fost implicate un microbuz plin cu muncitori, o masina de teren si un autoturism. Autoritatile au activat planul rosu de interventie, mai ales ca mai.

Carambol cu 5 masini si 7 raniti in apropiere de Tandarei. A fost activat Planul rosu de interventie

Sapte persoane au fost ranite in urma unui accident grav care s-a petrecut pe DN2A, joi seara, in zona localitatii Tandarei, din judetul Ialomita. in accident au fost implicate cinci autoturisme, sapte persoane fiind ranite. Autoritatile au declansat planul rosu de interventie.

Accident grav in Ialomita! Sunt sapte victime. A fost activat planul rosu de interventie

Un accident cu sapte victime a avut loc joi dupa-amiaza la Popasul Strachina, de langa localitatea Tandarei, fiind activat planul rosu de interventie. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Ialomita,.

Teleorman: GRAV accident rutier pe centura Alexandria. A fost activat Planul Rosu de interventie

UPDATE: Patru persoane au fost transportate la spital. Un accident rutier s-a petrecut, miercuri, pe centura Alexandria, 13 persoane fiind ranite. Autoritatile au activat Planul Rosu de.

Teleorman: GRAV accident rutier pe centura Alexandriei. A fost activat Planul Rosu de interventie

UPDATE: Patru persoane au fost transportate la spital. Un accident rutier s-a petrecut, miercuri, pe centura Alexandria, 13 persoane fiind ranite. Autoritatile au activat Planul Rosu de.

Teleorman: GRAV accident rutier pe centura Alexandriei. A fost activat Planul Rosu de interventie (VIDEO)

UPDATE: Patru persoane au fost transportate la spital. Un accident rutier s-a petrecut, miercuri, pe centura Alexandriei, 13 persoane fiind ranite. Autoritatile au activat Planul Rosu de.

UPDATE: Grav accident de circulatie in Satu Mare, zece persoane fiind ranite; autoritatile au activat Planul Rosu

Un grav accident de circulatie s-a produs, miercuri seara, pe Drumul National 19, in judetul Satu Mare, zece persoane fiind ranite. Un microbuz si un autoturism s-au ciocnit, iar autoritatile au activat Planul Rosu de Interventie.

UPDATE Accident cu 4 victime la Alexandria. S-a activat planul rosu de urgenta. O victima a fost transportata la spital

Un accident rutier cu patru victime a avut loc in jurul orei 11. 00 pe centura Alexandriei la intersectie cu soseaua Laceni. Cele patru au fost duse la spital. Nenorocirea s-a petrecut din vina soferului unui autoturism Logan deoarece nu a acordat prioritate intr-o intersectie. S-a aplicat planul rosu incepand cu ora 11. 15, anunta reprezentantii ISU Teleorman.

Accident cu 4 victime la Alexandria. S-a activat planul rosu de urgenta. O victima a fost transportata la spital

Un accident rutier cu patru victime a avut loc in jurul orei 11. 00 pe centura Alexandriei la intersectie cu soseaua Laceni.

Accident grav in Teleorman: 13 victime. Planul rosu de interventie a fost activat

Accdient rutier grav pe centura Alexandria. in urma impactului 13 persoane au fost ranite. Autoritatile au pus in aplicare Planul Rosu de interventie. Stire in curs de.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )