Libnet.ro
UNICEF

16:15

Accident grav in Ialomita! Sunt sapte victime. A fost activat planul rosu de interventie

Antena3 Antena3,
Accident grav in Ialomita! Sunt sapte victime. A fost activat planul rosu de interventie

Un accident cu sapte victime a avut loc joi dupa-amiaza la Popasul Strachina, de langa localitatea Tandarei, fiind activat planul rosu de interventie. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Ialomita,. continuă pe Antena3

Accident grav in Teleorman: 13 victime. Planul rosu de interventie a fost activat

Accdient rutier grav pe centura Alexandria. in urma impactului 13 persoane au fost ranite. Autoritatile au pus in aplicare Planul Rosu de interventie. Stire in curs de.

Teleorman: GRAV accident rutier pe centura Alexandria. A fost activat Planul Rosu de interventie

UPDATE: Patru persoane au fost transportate la spital. Un accident rutier s-a petrecut, miercuri, pe centura Alexandria, 13 persoane fiind ranite. Autoritatile au activat Planul Rosu de.

Teleorman: GRAV accident rutier pe centura Alexandriei. A fost activat Planul Rosu de interventie

UPDATE: Patru persoane au fost transportate la spital. Un accident rutier s-a petrecut, miercuri, pe centura Alexandria, 13 persoane fiind ranite. Autoritatile au activat Planul Rosu de.

Teleorman: GRAV accident rutier pe centura Alexandriei. A fost activat Planul Rosu de interventie (VIDEO)

UPDATE: Patru persoane au fost transportate la spital. Un accident rutier s-a petrecut, miercuri, pe centura Alexandriei, 13 persoane fiind ranite. Autoritatile au activat Planul Rosu de.

Accident CUMPLIT in Romania! A fost activat planul rosu de interventie! BILANTUL VICTIMELOR

Un accident cu sapte victime a avut loc joi dupa-amiaza la Popasul Strachina, de langa localitatea Tandarei, fiind activat planul rosu de interventie. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Ialomita,.

Carambol cu 5 masini si 7 raniti in apropiere de Tandarei. A fost activat Planul rosu de interventie

Sapte persoane au fost ranite in urma unui accident grav care s-a petrecut pe DN2A, joi seara, in zona localitatii Tandarei, din judetul Ialomita. in accident au fost implicate cinci autoturisme, sapte persoane fiind ranite. Autoritatile au declansat planul rosu de interventie.

Accident grav de munca la Galati. Un barbat a fost la un pas de moarte dupa ce macaraua s-a rasturnat

Accident grav de munca la Uzina de Apa din Galati. Un muncitor de 70 de ani a fost la un pas de moarte,dupa ce macaraua cu care lucra o fundatie s-a rasuturnat. Omul a fost aruncat din cabina si a.

Zece oameni raniti grav intr-un accident rutier. A fost activat planul rosu de interventie

Zece oameni au fost raniti intr-un accident in care au fost implicate un microbuz plin cu muncitori, o masina de teren si un autoturism. Autoritatile au activat planul rosu de interventie, mai ales ca mai.

Accident grav pe DN 1 provocat de un camion. Sunt trei victime

Trei persoane au fost grav ranite dupa ce camionul in care se aflau, care era plin cu lemne, a intrat marti in zidul unei case. Accidentul s-a produs pe DN 1, la intrarea in localitatea Apoldu de Sus.

Accident grav in Gorj. Doi jurnalisti cunoscuti si un senator PSD, printre victime

Un accident rutier in care au fost implicatii jurnalistii Laurentiu Ciocazanu si Grigore Cartianu si senatorul PSD Florin Carciumaru a avut loc duminica, 24 iunie, in zona localitatii gorjene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )