Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident pe DN72A din cauza unui cal lasat nesupravegheat

România Liberă România Liberă,
Accident pe DN72A din cauza unui cal lasat nesupravegheat

Un tanar a murit, duminica dimineata, iar alte doua persoane au fost ranite, dupa ce masina in care . continuă pe România Liberă

Dambovita: Un mort si doi raniti dupa ce masina in care se aflau a lovit un cal lasat liber

Un tanar a murit si doi barbati au fost raniti, duminica, pe DN 72A, in apropierea localitatii Voinesti din judetul Dambovita, dupa ce masina in care se aflau a lovit un cal lasat nesupravegheat si apoi s-a rasturnat, transmite Mediafax.

DIN CAUZA SANCTIUNILOR SUA: Peste 20 de nave sunt blocate in apropierea porturilor iraniene

Peste 20 de nave, incarcate cu un milion de tone de cereale, sunt blocate in apropierea porturilor iraniene, din cauza sanctiunilor americane care creeaza probleme de plati si afecteaza eforturile Iranului de a importa marfuri esentiale, au declarat surse implicate direct in activitatile comerciale.

FRF: Nicio nationala a Romaniei nu va mai juca in Iran din cauza interzicerii accesului femeilor pe stadioane

Federatia Romana de Fotbal FRF) a anuntat, vineri, ca nicio echipa nationala a Romaniei de fotbal masculin, feminin sau futsal nu va mai disputa vreun meci, indiferent de caracterul acestuia, in Iran din cauza interzicerii accesului femeilor pe stadioanele de pe teritoriul acestui stat.

Harghita: Trei sate fara energie electrica din cauza ploii torentiale

Trei localitati au ramas fara energie electrica, joi seara, din cauza ploii torentiale, o echipa a c.

Canada: Imagini impresionante cu o familie de ursi grizzly sleiti de puteri din cauza foametei

In conditiile in care se apropie sezonul hibernarii, un fotograf din Canada a surprins imagini socante cu o familie de ursi grizzly extrem de slabiti din cauza foametei. Specialistii nu cred ca acestia vor avea puterea sa treaca cu bine peste iarna.

VIDEO Imagini incredibile: Un meci din Liga Europa a fost oprit din cauza unui incident care se va lasa cu sanctiuni aspre

FIFA si UEFA spun mereu ca politicul nu trebuie sa fie amestecat cu sportul si, de aceea, scandalul de joi seara va fi urmat de o serie de decizii dure.

UPDATE Ion Iliescu, internat la Spitalul Elias din Capitala din cauza problemelor cardiace

Ion Iliescu s-a prezentat, vineri, la Spitalul Elias din Capitala, din cauza problemelor cardiace mai vechi, iar medicii au decis sa il interneze pe fostul presedinte, potrivit reprezentantilor unitatii medicale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )