Libnet.ro
UNICEF

22:00

ACCIDENT GRAV pe Autostrada Soarelui: Victima preluata de elicopterul SMURD. Circulatia este BLOCATA (FOTO)

B1 B1,
ACCIDENT GRAV pe Autostrada Soarelui: Victima preluata de elicopterul SMURD. Circulatia este BLOCATA (FOTO)

Un numar de patru persoane au fost ranite, dintre care una se afla incarcerata, in urma unui accident produs intre o masina si o autoutilitara pe A2, la kilometrul 56, pe sensul catre Capitala. Persoana. continuă pe B1

Accident grav pe Autostrada Soarelui. A fost solicitat elicopterul SMURD

Trafic oprit pe Autostrada Soarelui la km 56, pe sensul catre Bucuresti, din cauza unui accident

Traficul rutier este oprit pe sensul catre Bucuresti pe Autostrada Soarelui Bucuresti - Constanta, la kilometrul 56+500 metri, in zona localitatii Nicolae Balcescu, judetul Calarasi, din cauza unui accident.

Trafic oprit pe Autostrada Soarelui, din cauza unui accident in care trei persoane au fost ranite

Un autoturism si o autoutilitara s-au ciocnit, joi, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 56, pe sensul catre Capitala, trei persoane fiind ranite, dintre care una incarcerata. La fata locului actioneaza mai multe echipaje de interventie, traficul in zona accidentului fiind blocat.

Lucrari pe Autostrada Soarelui, pna la ora 18.00

Lucrari de reparatii se fac pe Autostrada Soarelui, atat pe sensul de mers catre litoral, cat si pe sensul de mers spre Bucuresti, pana la ora 18. Soferii sunt sfatuiti sa reduca viteza, scrie Mediafax.

ACCIDENT GRAV langa Aeroportul Otopeni: Un camion al ARMATEI a fost implicat! DETALII de ultim moment

Un accident grav a avut loc miercuri pe soseaua care duce inspre Aeroportul Otopeni. Un camion al Armatei a lovit din spate un autoturism dupa ce nu a pastrat distanta regulamentara in mers, scrie.

ACCIDENT GRAV in Germania: Mai multi romani RANITI in urma IMPACTULUI (VIDEO)

Un numar de sapte romani, doua femei si cinci barau fost raniti intr-un accident grav produs in zona Cappeln din nord-vestul Germaniei. Accidentul a avut loc dupa ce masina in care se aflau.

Un barbat se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost scos inconstient dintr-o fosa septica. Medicii au chemat elicopterul SMURD

Inca o victima, un adolescent in varsta de 16 ani, care se afla cu barbatul in fosa septica, a fost salvata si este constienta.

Accident grav la Braila. O soferita care a incercat sa efectueze un viraj fara sa se asigure si-a pierdut viata

O femeie de 34 de ani si-a pierdut viata, dupa ce autovehiculul cu care circula a fost lovit in plin de un alt autoturism care venea din sens opus. Victima a fost scoasa de pompieri din masina contorsionata, dar nu a mai putut fi salvata de medici.

Autostrada Soarelui, in reparatii: Circulatia rutiera, RESTRICTIONATA in sensul spre litoral

Circulatia rutiera pe Austostrada Soarelui A2) este restrictionata pana la ora 18. 00 pe sensul de mers catre litoral, pe mai multe tronsoane de drum, din cauza lucrarilor de reparatii. Astfel, intre.

Lucrari pe Autostrada Soarelui, pana la ora 18.00

Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca miercuri, pana la ora 18:00, pe Autostrada A2 Bucuresti-Constanta vor avea loc lucrari de reparatii.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )