Libnet.ro
UNICEF

14:30

Accident grav pe centura Capitalei, o persoana a murit, iar alte trei au fost ranite

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Accident grav pe centura Capitalei, o persoana a murit, iar alte trei au fost ranite

O persoana a murit iar alte trei au fost ranite grav, intr-un accident care a avut loc sambata dimineata, pe soseaua de centura a Capitalei, un autotren a lovit din spate un microbuz in care se aflau cinci persoane, scrie Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

Accident rutier grav pe Centura Capitalei. O persoana a murit pe loc

Un accident rutier grav s-a produs sambata dimineata pe Centura Capitalei, un microbuz de pasageri fiind lovit din spate de un TIR. in urma impactului, o persoana a decedat. Traficul rutier in zona este blocat pe unul dintre sensurile de mers, relateaza digi24. ro.

UPDATE Accident rutier grav pe Centura Capitalei. O persoana a murit pe loc

Un accident rutier grav s-a produs sambata dimineata pe Centura Capitalei, un microbuz de pasageri fiind lovit din spate de un TIR. in urma impactului, o persoana a decedat. Traficul rutier a fost reluat dupa doua ore, arata Centrul Infotrafic.

Accident pe centura Capitalei: O persoana a murit, alte trei au fost ranite

O persoana a murit si alte trei au fost ranite grav, in urma unui accident care a avut loc, sambata dimineata, pe soseaua de centura a Capitalei, potrivit reprezentantilor Infotrafic.

Accident rutier grav in Capitala: O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, dupa ce un microbuz de pasageri a fost lovit de un TIR (VIDEO)

Un accident rutier grav a avut loc, sambata dimineata, pe Centura Capitalei. Un microbuz de pasageri a fost lovit din spate de un TIR. in urma impactului, o persoana a murit, iar alte trei au fost.

Libia: Cel putin o persoana a murit, iar alte zece au fost ranite in urma unui atentat cu masina-capcana

Un atentat cu masina-capcana a fost comis miercuri, la un baraj rutier din orasul libian Misrata, aflat la est de Tripoli, informeaza Le Figaro, citand surse medicale. Cel putin o persoana a murit, iar.

CNADNR promite: Un nou sens giratoriu va fi inaugurat pe centura Capitalei, in zona Tunari (VIDEO)

Centura Capitalei ar putea avea in curand un nou sens giratoriu. Acesta va fi util soferilor care vor sa ajunga de pe centura in Bucuresti, in zona bulevardului Pipera, dar si celor care.

Accident grav in Capitala. Un sofer a intrat cu masina pe refugiul de tramvai si a ranit mai multe persoane (VIDEO)

Un sofer a intrat cu autoturismul pe un refugiu de tramvai, dupa ce a pierdut controlul volanului. in urma accidentului, doua persoane au fost ranite. Un accident grav a avut loc in zona Piata.

Accident grav intre Cincu si Voila. O femeie a decedat

O femeie a murit dupa ce masina in care era impreuna cu un barbat a intrat intr-un copac intre Cincu si Voila, in pofida manevrelor de resuscitare ale paramedicilor.

Accident grav in Bucuresti vineri seara

Un nou accident rutier a avut loc, vineri seara, in Capitala. Un sofer a pierdut controlul masinii si a intrat intr-un refugiu de tramvai. Doua persoane au fost ranite, scrie b365. ro. Accidentul a.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )