Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav pe centura ocolitoare a municipiului Targu-Jiu!

Adevărul Adevărul,
Accident grav pe centura ocolitoare a municipiului Targu-Jiu!

Un cal inhamat la caruta a sarit in fata unei masini, iar, in urma impactului, trei persoane au ajuns la spital. Soferul autoturismului s-a speriat si a lesinat. Salvarea a fost pasagerul aflat pe scaunul din dreapta, care a tras frana de mana si masina s-a oprit. continuă pe Adevărul

Accident grav petrecut pe centura municipiului Constanta: Sapte persoane au ajuns la spital, dintre care trei copii

Un grav accident s-a produs, luni seara, pe soseaua de centura a municipiului Constanta. Sapte persoane au ajuns la spital, printre acestia aflandu-se 3 copii. Accidentul s-a petrecut la kilometrul 9 de pe.

Accident grav petrecut pe centura municipiului Constanta: Sase persoane au ajuns la spital, dintre care trei copii

Un grav accident s-a produs, luni seara, pe soseaua de centura a municipiului Constanta. Sase persoane au ajuns la spital, printre acestia aflandu-se 3 copii. Accidentul s-a petrecut la kilometrul 9 de pe.

FOTOGALERIE Parteneriat incheiat de autoritatile din Craiova si Targu Jiu chiar pe Masa Tacerii

Autoritatile din Dolj, in frunte cu primarul Craiovei Olguta Vasilescu, si cele din Gorj s-au intalnit astazi in Parcul Central din Targu Jiu pentru a semna un parteneriat de sustinere a capitalei Baniei pentru a deveni Capitala Europeana Culturala in anul 2021.

CFR Cluj se intareste cu un jucator de top de la Pandurii Targu Jiu

Dupa ce in aceasta vara CFR Cluj s-a despartit de a19 jucatori, Mircea Rednic a demarat o campanie fulger de transferuri pentru a acoperi golurile ramase in echipa. Ultima achizitie este un jucator al Pandurilor Targu Jiu.

Accident grav pe Autostrada Soarelui. Sase oameni au fost raniti. Printre victime se afla trei copii

Sase persoane, intre care trei copii, au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc, luni seara, pe varianta de ocolire a municipiului Constanta autostrada A4), intre Constanta si Ovidiu. Accidentul.

ACCIDENT GRAV: Patru romani au MURIT in Franta.

Patru cetateni romani au murit intr-un accident rutier produs sambata dimineata in vestul Frantei, in apropierea orasului Bordeaux. Accidentul a avut loc in jurul orei 5. 00, ora Romaniei) in localitatea Teich departamentul Gironde), transmite Mediafax. Autoturismul cu care se deplasau cei cinci romani a intrat in coliziune cu un camion, relateaza ziarul Le Point, in editia online. Potrivit primelor elemente ale anchetei, un pneu al camionului a explodat, iar vehiculul de mare tonaj s-a .

ACCIDENT GRAV: Cinci romani au MURIT in Franta.

Cinci ROMANI au murit, sambata dimineata, intr-un accident rutier in regiunea Gironde din sud-vestul Frantei, in care au fost implicate un autoturism si un camion de mare tonaj, relateaza Realitatea TV. Potrivit primelor elemente ale anchetei, una dintre anvelopele camionului a explodat, ceea ce a facut ca acesta sa intre in autoturismul in care se aflau romanii. Accidentul a avut loc in jurul orei locale 05:00, pe autostrada A660, au precizat serviciile de pompieri din Gironde. Acesta este .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )