Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav pe Autostrada Soarelui. Sase oameni au fost raniti. Printre victime se afla trei copii

Antena3 Antena3,
Accident grav pe Autostrada Soarelui. Sase oameni au fost raniti. Printre victime se afla trei copii

Sase persoane, intre care trei copii, au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc, luni seara, pe varianta de ocolire a municipiului Constanta autostrada A4), intre Constanta si Ovidiu. Accidentul. continuă pe Antena3

Accident pe Autostrada Soarelui. 6 persoane, ranite.

Sase persoane, intre care trei copii, au fost ranite intr-un accident rutier petrecut, luni seara, pe varianta de ocolire a municipiului Constanta autostrada A4), intre Constanta si Ovidiu, din cauza unui sofer care a facut o manevra neregulamentara de intoarcere, informeaza Mediafax. Din cauza accidentului, traficul rutier a fost deviat prin Constanta timp de aproape jumatate de ora. Potrivit Infotrafic, accidentul a avut loc in jurul orei 19. 15, la kilometrul 9 al autostrazii A4, intre .

ACCIDENT grav pe A1: Zece persoane au ajuns la spital.

Soferul unui microbuz care efectua, vineri dimineata, o cursa de la Bucuresti la Pitesti a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un parapet. Toti pasagerii au fost raniti si au fost transportati la spital. Nimeni nu a suferit rani grave, iar traficul nu este blocat.

Zeci de politisti au fost raniti la Belfast, in confruntari cu protestatari loialisti

Cel putin 32 de agenti de politie au fost raniti in Belfast in cursul noptii de vineri spre sambata in cursul confruntarilor cu protestatari loialisti, relateaza CNN. in acest context, autoritatile.

ACCIDENT GRAV: Cinci romani au MURIT in Franta.

Cinci ROMANI au murit, sambata dimineata, intr-un accident rutier in regiunea Gironde din sud-vestul Frantei, in care au fost implicate un autoturism si un camion de mare tonaj, relateaza Realitatea TV. Potrivit primelor elemente ale anchetei, una dintre anvelopele camionului a explodat, ceea ce a facut ca acesta sa intre in autoturismul in care se aflau romanii. Accidentul a avut loc in jurul orei locale 05:00, pe autostrada A660, au precizat serviciile de pompieri din Gironde. Acesta este .

ACCIDENT grav pe A1: Unsprezece persoane au ajuns la spital.

Unsprezece persoane au fost ranite, vineri dimineata, dupa ce masina cu care mergeau spre Bucuresti s-a rasturnat pe autostrada A1, la kilometrul 27, acestea fiind transportate cu ambulante la spitale din Capitala, transmite Mediafax. Accidentul s-a produs in jurul orei 6. 20, dupa ce soferului, care conducea o masina Ford de tip opt plus unu, dinspre Pitesti spre Bucuresti, i s-a facut rau la volan, la kilometrul 27 al autostrazii A1. Potrivit sefului Politiei Autostrazii A1, comisar-sef .

Accident grav petrecut pe centura municipiului Constanta: Sase persoane au ajuns la spital, dintre care trei copii

Un grav accident s-a produs, luni seara, pe soseaua de centura a municipiului Constanta. Sase persoane au ajuns la spital, printre acestia aflandu-se 3 copii. Accidentul s-a petrecut la kilometrul 9 de pe.

Accident grav pe centura ocolitoare a municipiului Targu-Jiu!

Un cal inhamat la caruta a sarit in fata unei masini, iar, in urma impactului, trei persoane au ajuns la spital. Soferul autoturismului s-a speriat si a lesinat. Salvarea a fost pasagerul aflat pe scaunul din dreapta, care a tras frana de mana si masina s-a oprit.

Accident grav petrecut pe centura municipiului Constanta: Sapte persoane au ajuns la spital, dintre care trei copii

Un grav accident s-a produs, luni seara, pe soseaua de centura a municipiului Constanta. Sapte persoane au ajuns la spital, printre acestia aflandu-se 3 copii. Accidentul s-a petrecut la kilometrul 9 de pe.

ACCIDENT GRAV: Patru romani au MURIT in Franta.

Patru cetateni romani au murit intr-un accident rutier produs sambata dimineata in vestul Frantei, in apropierea orasului Bordeaux. Accidentul a avut loc in jurul orei 5. 00, ora Romaniei) in localitatea Teich departamentul Gironde), transmite Mediafax. Autoturismul cu care se deplasau cei cinci romani a intrat in coliziune cu un camion, relateaza ziarul Le Point, in editia online. Potrivit primelor elemente ale anchetei, un pneu al camionului a explodat, iar vehiculul de mare tonaj s-a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )