Libnet.ro
UNICEF

10:00

Accident grav pe DN 1F. Cinci persoane, printre care o mama si fiica ei de 3 ani, au ajuns la spital

Adevărul Adevărul,
Accident grav pe DN 1F. Cinci persoane, printre care o mama si fiica ei de 3 ani, au ajuns la spital

Cinci persoane au fost ranite, vineri dupa-amiaza, intr-un accident in care au fost implicate doua autoturisme, traficul in zona fiind ingreunat pentru mai multe ore. continuă pe Adevărul

Accident grav in Cluj. Mai multe victime, dupa ce un microbuz s-a rasturnat. A fost activat planul rosu de interventie

Un accident grav s-a in care este implicat un microbuz cu zece pasageri s-a petrecut la Bontida, la aproximativ 30 km de Cluj. Din primele informatii, microbuzul care efectua o cursa regulata de.

O noua operatiune de salvare pe Marea Egee, finalizata de o nava romaneasca de patrulare a Garzii de Coasta: 52 persoane, din care 19 copii, salvate de la inec

Reprezentantii Garzii de Coasta au informat, vineri, ca echipajul navei MAI 1104 a finalizat cu succes o noua misiune de patrulare pe Marea Egee, in cadrul Operatiunii Maritime Comune POSEIDON 2017 in cursul careia a salvat de la inec 52 de persoane, dintre care 19 copii.

Accident teribil de circulatie. O persoana a murit si alte trei au fost accidentate grav dupa ce o masina a intrat intr-un autobuz

Accidentul a avut loc noaptea trecuta, pe D. 581, pe fondul neatentiei la volan. Soferul unui autoturism a intrat pe contrasens, lovind in plin un autobuz. Impactul a fost devastator, soferul autovehiculului murind pe loc, in timp ce alte trei persoane, printre care si un minor de 13 ani, au fost internate in spital pentru ingrijiri medicale.

Accident grav pe DN1! Un copil, preluat de elicopterul SMURD (VIDEO)

Grav accident rutier pe DN1, in zona localitatii Potigrafu pe sensul de mers spre Bucuresti. in urma impactului, un copil in varsta de 6 ani a ramas incarcerat. Acesta a fost preluat de.

Accident grav in Arad. O persoana a decedat, iar alte doua sunt grav ranite, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat

O persoana si-a pierdut viata, iar alte doua au fost ranite, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat in noaptea de joi spre vineri, pe raza comunei Socodor, judetul Arad, aflata pe.

Accident grav la Gura Vaii. Pompierii au scos dintr-un autoturism o persoana incarcerata

Marti dupa-amiaza, o femeie a fost scoasa de pompieri in stare grava dintre fiarele contorsionate ale unui autoturism, implicat intr-un accident de circulatie in Gura Vaii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )