Libnet.ro
UNICEF

08:16

Accident grav pe DN1! Un copil, preluat de elicopterul SMURD (VIDEO)

B1 B1,
Accident grav pe DN1! Un copil, preluat de elicopterul SMURD (VIDEO)

Grav accident rutier pe DN1, in zona localitatii Potigrafu pe sensul de mers spre Bucuresti. in urma impactului, un copil in varsta de 6 ani a ramas incarcerat. Acesta a fost preluat de. continuă pe B1

Accident grav pe DN1. Un copil a fost preluat de elicopterul SMURD. Primele imagini de la fata locului

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca din cauza unei coliziuni dintre trei autoturisme, circulatia rutiera pe DN1 Bucuresti Ploiesti se desfasoara.

Accident grav la locul de joaca. Copil de sase ani, adus la Bucuresti cu elicopterul SMURD

Un copil in varsta de sase ani, din Targu-Jiu, a fost transportat vineri cu elicopterul SMURD la un spital din Bucuresti, dupa ce, in timp ce se juca, a cazut de pe un tobogan din Parcul.

FOTO Trei oameni au murit intr-un accident langa Medgidia. Sase echipaje de ambulanta si elicopterul SMURD sunt la fata locului pentru cele 13 victime

Un accident grav s-a produs joi, 28 septembrie, intre un autobuz si un autoturism. La fata locului sunt prezente 6 echipaje de ambulanta si un elicopter SMURD.

Accident grav in Cluj. Mai multe victime, dupa ce un microbuz s-a rasturnat. A fost activat planul rosu de interventie

Un accident grav s-a in care este implicat un microbuz cu zece pasageri s-a petrecut la Bontida, la aproximativ 30 km de Cluj. Din primele informatii, microbuzul care efectua o cursa regulata de.

Accident grav pe DN 1F. Cinci persoane, printre care o mama si fiica ei de 3 ani, au ajuns la spital

Cinci persoane au fost ranite, vineri dupa-amiaza, intr-un accident in care au fost implicate doua autoturisme, traficul in zona fiind ingreunat pentru mai multe ore.

Accident grav la Gura Vaii. Pompierii au scos dintr-un autoturism o persoana incarcerata

Marti dupa-amiaza, o femeie a fost scoasa de pompieri in stare grava dintre fiarele contorsionate ale unui autoturism, implicat intr-un accident de circulatie in Gura Vaii.

ştiri de la B1

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2419 seconds )