Libnet.ro
UNICEF

20:00

Accident grav pe DN1. Autoritatile, in alerta! Bilantul victimelor (VIDEO)

B1 B1,
Accident grav pe DN1. Autoritatile, in alerta! Bilantul victimelor (VIDEO)

Un grav accident s-a produs pe DN1, in zona Movila Vulpii, pe sensul catre Brasov, informeaza Prahova News. O adolescenta in varsta de 17 ani a murit, iar alte doua persoane au fost ranite in urma impactului. continuă pe B1

GRAV accident rutier in Arad! Bilantul VICTIMELOR

Un cumplit accident rutier a avut loc, vineri seara, in jurul orei 20:30, intre orasele Santana si Curtici, judetul Arad, un autoturism rasturnandu-se in afara soselei. in urma accidentului, masina a.

Bilantul victimelor incendiului Camp Fire, care devasteaza nordul Californiei, a crescut la 71 de morti. Peste 1.000 de persoane sunt date disparute

Bilantul incendiului care devasteaza nordul Californiei a crescut la 71 de morti, dupa ce au fost descoperite ramasitele altor opt victime, au anuntat autoritatile, iar cautarea a peste 1. 000 de persoane date disparute se intensifica, relateaza Reuters.

TRAGEDIE in Suceava! Un utilaj de deszapezire a lovit o masina. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, vineri, in Suceava, acesta fiind provocat de un utilaj de deszapezire. in urma evenimentului, trei adulti si un copil au fost transportati la spital pentru investigatii.

Accident grav intr-o cursa de Formula 3. Mai multe persoane ranite. VIDEO cu momentul impactului

O sportiva germana de 17 ani, care concura in cadrul Marelui Premiu de Formula 3 de la Macao, a iesit peste pista, zburand peste parapete, alte patru persoane fiind ranite in acest grav accident, au anuntat.

Accident grav pe DN 10. Sunt sapte victime

Sapte persoane au fost ranite duminica dimineata in urma unui accident petrecut pe DN10, in zona localitatii Bradet, de langa intorsura Buzaului, circulatia fiind partial blocata, informeaza.

Accident grav pe DN 3. Sunt trei victime

Trei persoane au fost transportate, sambata, la spital, in urma unui accident rutier produs pe DN3, intre localitatile Branesti si Islaz. Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, pe.

Accident grav produs de soferul unui autotren care transporta carcase de porc. Barbatul a adormit la volan

Un sofer de autotren a adormit la volan si a scapat astfel masina de sub control, producand un accident pe Drumul National 7. Din primele informatii, barbatul a decedat.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )