Libnet.ro
UNICEF

21:00

Accident grav la Galati din cauza unei soferite care nu a acordat prioritate! Sunt trei victime

Antena3 Antena3,
Accident grav la Galati din cauza unei soferite care nu a acordat prioritate! Sunt trei victime

Trei persoane au fost ranite in urma unui accident care a avut loc intr-o intersectie aglomerata din Galati. O femeie de 35 de ani nu s-a asigurat cand a intrat in intersectie si a intrat intr-un autovehicul. continuă pe Antena3

DIN CAUZA UNEI ERORI SOFTWARE: Facebook, investigata in Irlanda

Facebook este investigata de o autoritate de reglementare din Irlanda in urma anuntului companiei potrivit caruia o eroare software a expus fotografiile private a pana la 6,8 milioane de utilizatori.

DIN CAUZA UNEI ERORI SOFTWARE: Facebook, investigata in Irlanda

Facebook este investigata de o autoritate de reglementare din Irlanda in urma anuntului companiei potrivit caruia o eroare software a expus fotografiile private a pana la 6,8 milioane de utilizatori.

Accident grav in Bistritia. Doua eleve au fost spulberate pe trecerea de pietoni

Doua eleve care mergeau la scoala au fost spulberate, luni dimineata, pe o trecere de pietoni din Bistrita, de un autobuz care nu a putut opri din cauza zapezii de pe carosabil. Cele doua fete, lovite de.

DIN CAUZA ZAPEZII: Aeroportul International din Timisoara, inchis temporar

Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara a fost inchis temporar, astazi dimineata, din cauza caderilor abundente de zapada, pentru a fi curatata pista.

Situatie fara precedent pe Valea Oltului. Zeci de copaci au cazut din cauza zapezii

Zeci de copaci au cazut luni, pe DN7 - Valea Oltului, in ultimele 24 de ore din cauza ninsorilor abundente, aceasta situatie fiind una fara precedent in ultimii ani, potrivit Inspectoratului de Politie al.

Fiul premierului israelian Benjamin Netanyahu a fost blocat pe Facebook din cauza unor postari mpotriva palestinienilor

Fiul premierului israelian Benjamin Netanyahu a fost blocat de Facebook pentru 24 de ore din cauza unor mesaje publicate de acesta impotriva palestinienilor si musulmanilor, scrie BBC News.

Din cauza vremii, duminica a fost zi neagra pentru calatoria cu trenul. Iasi - Timisoara, 32 de ore. Bucuresti - Arad, 29 de ore

Duminica, incepand cu ora 2. 00, trenurile au acumulat intarzieri uriase din cauza caderii unor copaci peste liniile de contact in mai multe puncte din sud-vestul tarii. Situatia s-a mai imbunatatit doar dupa ora 17. 00, dar cateva trenuri au stationat intre 9 si 15 ore, fie in zona Orsova, fie la cateva zeci de kilometri de Arad. A fost una dintre cele mai grave avarii din ultimii ani, deranjamentele inregistrate la sistemul de alimentare cu energie electrica fiind numeroase si greu de remediat. Doua trenuri au acumulat si peste 800 de minute intarziere.

Alerta! Circulatia feroviara este intrerupta pe mai multe linii, din cauza vremii

Circulatia feroviara este intrerupta, duminica dimineata, pe mai multe linii din cauza vremii,peste 350 de calatori aflandu-se in trenurile oprite instatii, informeaza Centrul Infotrafic din.

Probleme pe calea ferata din cauza vremii n vestul tarii, mai multe trenuri, cu sute de calatori, sunt blocate

Centrul INFOTRAFIC transmite ca, duminica dimineata, se circula in conditii de iarna pe arterele din judetele aflate sub incidenta atentionarilor cod galben si cod portocaliu de ninsori, pe anumite tronsoane, in special din afara localitatilor, fara a fi semnalate insa drumuri nationale sau autostrazi cu traficul intrerupt. 10 Tren oprit si in judetul Gorj: Din cauza lipsei de tensiune in reteaua de contact, circulatia feroviara pe sectia de cale ferata 202 Targu Jiu Filiasi este intrerupta.

UPDATE Probleme pe calea ferata din cauza vremii: 11 trenuri asteapta n statii CFR pentru a merge mai departe, unul sta n cmp

59 CFR: Echipele de interventie actioneaza in teren cu 10 drezine pantograf pe urmatoarele 4 sectii de cale ferata de pe raza regionalelor Craiova si Timisoara in vederea remedierii deranjamentelor inregistrate la sistemul de alimentare cu energie electrica: Valea Sadului - Lainici, Lunca Budieni - Barbatesti, Valea Cernei - Turnu Severin si Varadia -Savarsin, unde nu exista tensiune in firul de contact, din cauza copacilor cazuti pe calea ferata. La aceasta ora 11 trenuri de calatori stationeaza in statiile de pe traseu si 1 tren in linie curenta IR 1822) pana la remedierea deranjamentelor si repunerea sub tensiune a liniei de contact.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )