Libnet.ro
UNICEF

10:15

Accident grav in judetul Constanta. A cazut in Canalul Dunare-Marea Neagra

Antena3 Antena3,
Accident grav in judetul Constanta. A cazut in Canalul Dunare-Marea Neagra

Www. mediafax. ro/social/constanta-barbat-in-stare-grava-dupa-ce-a-cazut-cu-masina-in-canalul-dunare-marea-neagra-14853062Un barbat din Constanta a fost transportat la spital in stare grava, duminica, dupa ce a. continuă pe Antena3

Barbat in stare grava, dupa ce a cazut cu masina in Canalul Dunare - Marea Neagra

Un barbat din Constanta a fost transportat la spital in stare grava, duminica, dupa ce a cazut cu masina in Canalul Dunare - Marea Neagra, el reusind sa iasa din autoturism inainte ca acesta sa se scufunde si fiind ajutat sa iasa din apa de martori ai accidentului, dupa care si-a pierdut cunostinta.

A plonjat cu masina in Canalul Dunare-Marea Neagra si a scapat cu viata

O masina a plonjat azi in canalul Dunare-Marea Neagra, in dreptul localitatii Mircea Voda, anunta Agerpres.

Cand se deschide podul rutier Canalul Dunare-Marea Neagra

Noul pod rutier care traverseaza Canalul Dunare - Marea Neagra la Agigea si face legatura intre DN 39 si autostrada A4, va fi deschis circulatiei la inceputul saptamanii viitoare, potrivit Mediafax.

Un sofer a plonjat cu masina in Canalul Dunare - Marea Neagra

Un sofer a plonjat cu masina in Canalul Dunare - Marea Neagra, in apropierea localitatii constantene Mircea Voda, barbatul fiind scos la mal de cativa trecatori, care ulterior au sunat la 112.

Traficul va fi deschis pe noul pod hobanat de pe Canalul Dunare-Marea Neagra. Drum liber la Poarta 10 bis de la Agigea

Ziua de luni, 19 octombrie, aduce doua premiere in traficul rutier: la ora 8, Podul rutier de la km 0+540 al Canalului Dunare-Marea Neagra va fi deschis circulatiei, odata cu accesul pe la Poarta 10 bis a Portului Constanta, pe ambele sensuri.

A ajuns in stare grava la spital dupa ce a plonjat cu masina in Canalul Dunare - Marea Neagra

Un barbat din Constanta a fost transportat la spital in stare grava, duminica, dupa ce a cazut cu masina in Canalul Dunare - Marea Neagra. Omul a reusit sa iasa din autoturism inainte ca acesta.

Noul pod peste Canalul Dunare - Marea Neagra, deschis saptamana viitoare. Cum arata structura

Noul pod rutier care traverseaza Canalul Dunare - Marea Neagra la Agigea si face legatura intre DN 39 si autostrada A4, evitand trecerea prin localitatile Lazu si Agigea, cel mai mare pod rutier de tip.

Accident GRAV pe Calea Severinului. 26 de persoane, RANITE

Douazeci si sase de muncitori au fost raniti, din care trei grav, dupa ce soferul autobuzului in care se aflau, pe Calea Severinului, din Caransebes, a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a ciocnit cu un autoturism si apoi a intrat intr-un stalp.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2091 seconds )