Libnet.ro
UNICEF

07:45

Noul pod peste Canalul Dunare - Marea Neagra, deschis saptamana viitoare. Cum arata structura

Antena3 Antena3,
Noul pod peste Canalul Dunare - Marea Neagra, deschis saptamana viitoare. Cum arata structura

Noul pod rutier care traverseaza Canalul Dunare - Marea Neagra la Agigea si face legatura intre DN 39 si autostrada A4, evitand trecerea prin localitatile Lazu si Agigea, cel mai mare pod rutier de tip. continuă pe Antena3

Traficul va fi deschis pe noul pod hobanat de pe Canalul Dunare-Marea Neagra. Drum liber la Poarta 10 bis de la Agigea

Ziua de luni, 19 octombrie, aduce doua premiere in traficul rutier: la ora 8, Podul rutier de la km 0+540 al Canalului Dunare-Marea Neagra va fi deschis circulatiei, odata cu accesul pe la Poarta 10 bis a Portului Constanta, pe ambele sensuri.

Cand se deschide podul rutier Canalul Dunare-Marea Neagra

Noul pod rutier care traverseaza Canalul Dunare - Marea Neagra la Agigea si face legatura intre DN 39 si autostrada A4, va fi deschis circulatiei la inceputul saptamanii viitoare, potrivit Mediafax.

Zacaminte valoroase din Marea Neagra. Cum poate deveni Romania un hub regional de gaze naturale

Mai multe state din regiune, precum Turcia, Bulgaria sau Grecia, au enuntat obiectivul ambitios de a deveni huburi regionale de gaze naturale, dar Romania este singura care dispune de materia prima necesara. Iar in anii urmatori vom avea cantitati si mai mari, dupa ce au fost descoperite zacaminte valoroase din Marea Neagra.

REVISTA PRESEI: Gazele romanesti din Marea Neagra, sub control rusesc. Care este viitorul zacamantului descoperit de Lukoil

In ziarele de joi, citim despre zacamantul de gaze, descoperit de grupul rus Lukoil in Marea Neagra, dar si despre o noua licitatie pentru o parte din averea afaceristului Dan Voiculescu. De asemenea, citim despre recuperatorii de creante si aflam ce ii poate convinge pe tinerii romani sa ramana in tara.

Podul din port, deschis circulatiei de luni

Podul rutier la km 0+540 al Canalului Dunare-Marea Neagra va fi deschis circulatiei luni, 19 octombrie 2015, ora 8. 00, a anuntat Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta. Tot de la aceasta data va fi deschis traficului accesul pe la Poarta 10 bis a Portului Constanta, pe ambele sensuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )