Libnet.ro
UNICEF

05:00

Grav accident rutier in Dolj. Doua persoane au murit si alte patru au fost ranite

Antena3 Antena3,
Grav accident rutier in Dolj. Doua persoane au murit si alte patru au fost ranite

Doua persoane au murit si alte patru au fost ranite intr-un accident rutier petrecut vineri seara in judetul Dolj, dupa ce doua masini s-au ciocnit. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaj. continuă pe Antena3

Grav accident de circulatie in Dolj. Doua persoane au murit

Accident cumplit in aceasta dimineata in localitatea doljeana Radovan. Doua persoane au murit, iar alte doua au suferit leziuni grave.

A MURIT iNTR-UN GRAV ACCIDENT iN SPANIA! Doliu in familia unei foste politiciene! (VIDEO)

Tragedie in familia Ancutei Carcu, fosta membra a Partidului Romania Mare. Fratele sau a decedat intr-un grav accident rutier, in Spania. Barbatul de 36 de ani ar fi intrat cu vitez.

Accident grav in Timis: O persoana a murit, iar alte patru, intre care trei copii, au fost ranite

Un grav accident rutier a avut loc vineri pe Drumul National 68A, in localitatea Cosava, aflata la limita judetelor Timis si Hunedoara, fiind implicate doua autoturisme si un autotren. in urma.

Grav accident cu doua masini si un TIR in Hunedoara. Soferul unui autoturism a murit, iar sotia si cei trei copii sunt raniti

Soferul unui autoturism a murit vineri dimineata in urma unui grav accident produs pe DN 68 A, pe raza localitatii Cosevita, la granita dintre judetele Timis si Hunedoara. In accident au fost raniti sotia acestuia, dar si cei trei copii care au 4 luni, 5 ani si 10 ani, informeaza HunedoaraLibera. ro.

FOTO Accident rutier mortal pe soseaua Deva - Lugoj: un barbat a decedat, iar sotia si trei copii au fost raniti

Un accident rutier mortal a avut loc vineri dimineata pe soseaua Deva - Lugoj DN 68A), in zona localitatii Cosevita, de la limita judetelor Timis si Hunedoara.

Accident feroviar in Spania: Zeci de persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite grav, vineri, intr-un accident feroviar produs la Alcala De Henares, in Spania, in urma caruia alte 37 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Accident feroviar in Spania: Zeci de persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite grav, vineri, intr-un accident feroviar produs la Alcala De Henares, in Spania, in urma caruia alte 37 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, relateaza news. ro. UPDATE:Noua romani au fost raniti in urma accidentului feroviar din Spania; unul singur a fost spitalizat, restul au leziuni minore.

Grav accident feroviar in Spania. Sunt zeci de victime

Aproximativ 40 de persoane au fost ranite, doua fiind spitalizate, in urma unui accident feroviar produs vineri dupa-amiaza la periferia orasului spaniol Madrid, relateaza presa spaniola. Ministerul.

Grav accident feroviar in Spania. Sunt zeci de victime. MAE: Noua cetateni romani au fost raniti

Aproximativ 40 de persoane au fost ranite, doua fiind spitalizate, in urma unui accident feroviar produs vineri dupa-amiaza la periferia orasului spaniol Madrid, relateaza presa spaniola. Ministerul.

Grav accident de circulatie provocat de o familie de stranieri care venea acasa de Sarbatori

Sase persoane au ajuns la spital dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal. Incidentul a avut loc in apropiere de Antibiotice, la intrarea in municipiul Iasi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )