Libnet.ro
UNICEF

14:45

Accident grav in judetul Mures. Sunt mai multe victime

Antena3 Antena3,
Accident grav in judetul Mures. Sunt mai multe victime

Trei persoane au fost ranite vineri dimineata intr-un accident produs pe DE 60, in localitatea Chendu, dupa ce autoturismul in care se aflau a iesit din decor si a lovit o teava de gaz, a. continuă pe Antena3

impuscaturi la New York, in Manhattan. Sunt mai multe victime - VIDEO

Mai multe impuscaturi s-au auzit la New York, in Manhattan. Doua persoane este posibil sa fi fost ucise, iar altele cinci, ranite. Politia spune ca a facut o arestare in acest.

Accident mortal pe autostrada A1: mai multe victime

O femeie in varsta de 32 de ani a murit, vineri, in urma unui accident rutier produs pe autostrada A1, la limita judetelor Arges si Dambovita. Potrivit reprezentantilor.

Un barbat a fost atacat de un urs in judetul Brasov si are mai multe plagi muscate la maini si picioare

Un barbat de 28 de ani a fost ranit, vineri, de un urs in localitatea Harseni din judetul Brasov, avand mai multe plagi pe maini si picioare, relateaza News. ro. La fata locului s-a deplasat un echipaj al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Brasov, dar si jandarmii care au constatat ca animalul nu mai este in zona.

Accident grav in Italia. Cinci romani, victime in urma unui impact devastator

Accident grav a avut loc in localitatea italiana Palosco. in urma impactului, doi minori au murit, iar alti trei au fost grav raniti. Toate victimele accidentului sunt de nationalitate.

Accident grav in judetul Suceava. in urma incidentului cinci persoane au murit carbonizate

Cinci persoane au murit si alte trei au fost ranite miercuri dimineata, pe DN 17, in localitatea Ilisesti, intr-un accident rutier urmat de incendiu. Potrivit Inspectoratului pentru.

Accident grav in judetul Constanta: Doi morti si trei raniti

Accident rutier grav s-a produs in noaptea de luni spre marti intre localitatile Medgidia si Cuza Voda. Potrivit SAJ Constanta este vorba despre un autoturism rasturnat in care se aflau cinci.

Pana majora de curent in mai multe zone din Bucuresti si din Ilfov

ACTUALIZARE 17:50 Metrorex: Problemele cu iluminatul peroanelor in statiile Iancului si Pipera au fost remediate Metrorex precizeaza ca problemele cu iluminatul peroanelor in statiile Iancului si Pipera au fost remediate iar circulatia trenurilor nu este afectata. *ACTUALIZARE 17:45 Enel: Se lucreaza pentru alimentarea clientilor, fie cu ajutorul sistemelor automate fie prin manevre de telecontrol *ACTUALIZARE 17:40 Transelectrica: in acest moment, se lucreaza pentru realimentarea rapida a tuturor consumatorilor afectati -------- Mai multe zone din Bucuresti si din judetul Ilfov au ramas fara energie electrica, din cauza unei avarii la reteaua Transelectrica, transportatorul de curent electric.

Bursa Romana de Marfuri: Piata gazelor naturale nu este afectata daca resursele sunt tranzactionate pe doua sau mai multe burse

Romania are de castigat cu o piata a gazelor naturale care functioneaza pe bursa, iar lichiditatea pietei nu este afectata daca resursele sunt tranzactionate pe doua sau mai multe burse de gaze naturale: aceasta este concluzia unei intalniri informale organizate joi de Bursa Romana de Marfuri.

Pana de curent majora in Bucuresti. Mai multe cartiere afectate

O noua pana de curent loveste Bucurestiul. Mai multe cartiere din Capitala sunt afectate. Vom reveni cu amanunte.

Chiritoiu: Profiturile si comisioanele bancilor romanesti sunt mai mari decat in alte state din UE

Profiturile si comisioanele practicate de bancile din Romania sunt mai mari decat in alte state din Uniunea Europeana, iar concurenta nu prea functioneaza, a declarat Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, care adauga ca a prezentat in Parlament mai multe solutii pentru a veni in sprijinul consumatorilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )