Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav in Italia. Cinci romani, victime in urma unui impact devastator

Antena3 Antena3,
Accident grav in Italia. Cinci romani, victime in urma unui impact devastator

Accident grav a avut loc in localitatea italiana Palosco. in urma impactului, doi minori au murit, iar alti trei au fost grav raniti. Toate victimele accidentului sunt de nationalitate. continuă pe Antena3

Accident grav in judetul Suceava. in urma incidentului cinci persoane au murit carbonizate

Cinci persoane au murit si alte trei au fost ranite miercuri dimineata, pe DN 17, in localitatea Ilisesti, intr-un accident rutier urmat de incendiu. Potrivit Inspectoratului pentru.

Accident grav la iesirea din tara: Cinci victime (FOTO)

Un accident grav a avut loc luni seara intre localitatile Jebel si Voiteg, pe drumul care leaga Timisoara de vama Moravita, spre Serbia, potrivit stiripesurse. O masina s-a izbit de un microbuz care.

Cinci persoane au murit in Suceava dupa ce masina in care se aflau a luat foc in urma unui accident

Cinci persoane au murit carbonizate miercuri dimineata intr-o localitate din Suceava, dupa ce masina in se aflau a luat foc in urma unui accident.

Accident grav in Canada. Doua cisterne au explodat. Morti si zeci de raniti (FOTO si VIDEO)

Aproximativ 100 de persoane au fost ranite si trei si-au pierdut viata, in urma unui grav accident in lant produs ieri pe autostrada 2 in apropiere de Edmonton, Canada, anunta.

Tragedie in Suceava. Cinci tineri au murit, in urma unui accident rutier. Masina in care se aflau a luat foc

Cinci tineri au murit intr-un accident rutier care a avut loc pe drumul ce leaga Suceava de Gura Humorului. Masina in care se aflau acestia a intrat pe contrasens, unde a lovit o autoutilitara dupa care.

Circulatie ingreunata pe DN 71, in urma unui accident spectaculos

Accident grav la iesirea din Baldana, pe DN 71, la doar 3 kilometri de intersectia in sens giratoriu cu DN 7. Circulatia rutiera se desfasoara alternativ, pe un sens, dupa ce doua autoruisme s-au ciocnit.

Accident grav in Bucuresti. Doua persoane au murit

Doua persoane au decedat miercuri dimineata in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme, evenimentul avand loc pe Splaiul Dudescu, au informat reprezentantii ISU.

Doua persoane, ranite grav in urma unui incendiu. A fost nevoie de interventia elicopterului SMURD

Doua persoane au suferit arsuri severe, in urma unui incendiu care a avut loc in orasul Chisineu-Cris. Un barbat a incercat sa aprinda focul in soba si a folosit o substanta usor inflamabila.

Tragedie pe o autostrada din Canada. Mai multi oameni au murit carbonizati, in urma unui carambol in care au fost implicate 14 masini - VIDEO

Mai multe persoane au murit carbonizate, dupa ce masinile lor au luat foc, in urma unui accident tragic. Incidentul rutier in care au fost implicate 14 masini s-a produs pe o autostrada situata .

GRAV ACCIDENT in Italia: 2 copii romani morti, mai multi raniti (FOTO)

Un tragic accident a avut loc miercuri seara in localitatea italiana Palosco, provincia Bergamo Doi copii, de 14 si 17 ani, au murit pe loc, iar alti trei conationali, care se aflau in aceeasi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )