Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident GRAV: Un medic a murit dupa ce a ucis o femeie (FOTO)

B1 B1,
Accident GRAV: Un medic a murit dupa ce a ucis o femeie (FOTO)

O femeie a fost ucisa joi seara, in timp ce traversa un bulevard, la iesire din Constanta , de catre un medic aflat pe motocicleta. Barbatul a suferit rani grave, iar la spitalul unde a fost transportat i s-. continuă pe B1

Accident grav in Arges! Un barbat se afla in coma, dupa ce a fost lovit de o ambulanta

Un accident grav a avut loc in urma cu putin timp in judetul Arges. Un barbat a ajuns in coma la spital, dupa ce a fost lovit de o ambulanta. Totul s-a intamplat pe DN 65,.

Accident groaznic. Un copil si parintii sai au murit dupa ce au cazut in craterul unui vulcan din Italia

Un baiat de 11 ani si parintii sai au murit dupa ce au cazut intr-un crater alvulcanului Solfatara,din apropiere de Napoli, Italia, scrie BBC News. Tragedia a avut loc dupa ce copilul a.

Accident grav pe Bulevardul Kiseleff din Capitala. Trei persoane au fost ranite

Un accident grav a avut loc, joi dimineata, pe Bulevardul Kiseleff intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei, din Bucuresti, potrivit adevarul. ro. in urma accidentului, trei persoane au suferit rani.

Un baiat de 11 ani si parintii sai au murit dupa ce au cazut intr-un crater vulcanic de langa Napoli

Un baietel de 11 ani si parintii sai au murit dupa ce au cazut intr-un crater vulcanic de langa Napoli, noteaza The Guardian. Presa italiana scria ca baiatul a intrat intr-o zona interzisa de la Solfatara di Pozzuoli, unul dintre cei 40 de vulcani din zona Campi Flegrei de la vest de Napoli.

VIDEO Accident grav, soldat cu moartea unui tanar. A ars de viu in masina in care a ramas captiv

Un buzoian, agent la o firma de paza, a murit carbonizat dupa ce autoturismul in care se afla a fost proiectat pe contrasens in urma unei coliziuni si lovit de o autocisterna ce se deplasa din sens opus.

Accident grav in Arges: Barbat accidentat mortal de Ambulanta care transporta de urgenta un copil la spital

Un barbat a murit, joi, dupa ce a fost accidentat mortal de o Ambulanta. Incidentul s-a petrecut pe o trecere de pietoni din localitatea argeseana Marghia. Ambulanta transporta de urgenta un copil de.

Accident grav pe DN66, in Hunedoara: 13 raniti. A fost activat planul rosu de interventie(FOTO, VIDEO)

Un accident rutier grav a avut loc joi pe Dn66 A, in dreptul localitatii Aninoasa, din judetul Hunedoara. Cel putin 13 persoane au fost ranite, potrivit ISU Huneodara, informeaza.

Accident grav in Satu Mare. 13 victime, dupa ce un autocar s-a lovit de o autoutilitara

Treisprezece persoane au fost ranite in urma unui accident de circulatie petrecut luni dupa-masa pe DN 19, intre in judetul Satu Mare. Potrivit primelor informatii, un autocar inmatriculat.

Accident grav pe A1 Sebes - Sibiu: Un politist a fost lovit de un TIR(VIDEO)

Un politist a fost ranit grav luni pe Autostrada A1 Sibiu-Sebes, in zona Aciliu, dupa ce a fost lovit de un TIR, informeaza B1 TV. Accidentul s-a petrecut intre kilometrii 274-275, traficul rutier.

Accident grav pe A1 Sebes - Sibiu: Un politist a fost lovit de un TIR(VIDEO)

Un politist a fost ranit grav luni pe Autostrada A1 Sibiu-Sebes, in zona Aciliu, dupa ce a fost lovit de un TIR, informeaza B1 TV. Accidentul s-a petrecut intre kilometrii 274-275, traficul rutier.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )