Libnet.ro
UNICEF

10:31

Accident grav in Salaj. O familie a fost la un pas de moarte din cauza unei soferite care nu a acordat prioritate

Adevărul Adevărul,
Accident grav in Salaj. O familie a fost la un pas de moarte din cauza unei soferite care nu a acordat prioritate

Osoferitade25deaninuaacordatprioritatelaiesireadepeundrumcomunalsialovitinplinunautoturismcarecircularegulamentarsiincareseaflautreipersoane:tata,mamasifiica. continuă pe Adevărul

Accident grav pe o sosea din Cluj! Noua persoane au fost ranite dupa ce o masina a intrat intr-un microbuz

Doua persoane au fost grav ranite, iar alete sapte au suferit rani usoare, dupa ce un autoturism a lovit, sambatam un microbuz. Accidentul s-a produs in localitatea Capusu Mare, DN1 E60), potrivit Pr.

Accident grav la Balotesti. Circulatia este deviata printr-o benzinarie

Un accident de circulatie s-a produs duminica dimineata pe raza comunei Balotesti, in urma caruia trei persoane au fost ranite, informeaza Centrul Infotrafic. Potrivit sursei citate, in judetul.

Un nou microbuz implicat intr-un accident grav pe DN1

Doua persoane au suferit leziuni grave si alte sapte au fost ranite usor, dupa ce un autoturism a lovit, astazi, un microbuz, accidentul producandu-se in localitatea clujeana Capusu Mare, pe DN1 E60).

Un nou microbuz implicat intr-un accident grav pe DN1. Noua oameni au ajuns la spital

Doua persoane au suferit leziuni grave si alte sapte au fost ranite usor, dupa ce un autoturism a lovit, sambata, un microbuz, accidentul producandu-se in localitatea clujeana Capusu Mare, pe.

Accident grav la iesirea de pe Autostrada A4! O masina a s-a izbit de un TIR (FOTO)

Un accident rutier grav s-a produs, sambata dimineata, la iesirea de pe Autostrada A4. O masina in care se aflau trei persoane a intrat intr-un TIR, potrivit libertatea. ro. Cele trei.

Accident grav la iesirea de pe Autostrada 4! O masina a s-a izbit de un TIR (FOTO)

Un accident rutier grav s-a produs, sambata dimineata, la iesirea de pe Autostrada 4. O masina in care se aflau trei persoane a intrat intr-un TIR, potrivit libertatea. ro. Cele trei persoane,.

Accident GRAV, duminica seara, pe DE581. Un copil a murit

Un copil in varsta de trei ani a murit, duminica seara, in urma unui accident produs pe DE581, in localitatea vasluiana Rasesti. Se pare ca victima a sarit in fata masinii unei soferite care circula regulamentar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )