Libnet.ro
UNICEF

18:15

Accident grav in Timis. O fetita de sase ani a decedat, dupa un impact violent intre doua masini

Antena3 Antena3,
Accident grav in Timis. O fetita de sase ani a decedat, dupa un impact violent intre doua masini

O fetita de sase ani si-a pierdut viata intr-un accident in care au fost implicate doua autoturisme, vineri seara, la iesirea din Buzias spre Lugoj. in cele doua masini se aflau cinci persoane, dintre. continuă pe Antena3

Un copil de sase ani a murit, iar alte patru persoane sunt ranite, in urma unui accident rutier care a avut loc in Timis

O fetita de sase ani a murit, iar alte patru persoane, printre care un alt copil, sunt raniti, in urma unui accident rutier care a avut loc, vineri seara, in judetul Timis, intre Buzias si Lugoj, scrie news. ro. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Timis, un grav accident rutier a avut loc, vineri seara, pe DJ 592, dupa ce doua masini s-au izbit puternic, intre orasele Buzias si Lugoj.

Scadere dramatica a numarului de elevi in Vaslui in doar sase ani: zeci de scoli si gradinite desfiintate

Judetul Vaslui a pierdut in doar sase ani circa 15% din numarul de elevi, potrivit Inspectoratului Scolar judetean, citat de Agerpres. Astfel, in anul 2012 erau in judet 78. 920 elevi, iar acum sunt doar 66. 338 de elevi, cu 12. 582 de elevi mai putin, ceea ce a dus la inchiderea a 84 de scoli si 75 de gradinite, dintre care doar 19 au fost redeschise.

Accident grav: Un mort si un ranit grav, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit la iesirea din Satu Mare

Un barbat a murit iar altul a fost grav ranit, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal, joi, la iesirea din municipiul Satu Mare. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Satu Mare, doua.

Accident grav in judetul Arges. O persoana a murit si alte cinci au fost ranite

Un om a murit si cinci cu fost raniti, luni seara, dupa ce un autoturism a intrat in coliziune cu o caruta pe DN 73, in localitatea argeseana Schitu Golesti. Din primele cercetari efectuate de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )