Libnet.ro
UNICEF

18:45

Accident grav in Tulcea. O persoana a murit, alte doua au fost ranite

Antena3 Antena3,
Accident grav in Tulcea. O persoana a murit, alte doua au fost ranite

Un barbat a murit, iar alte doua persoane au fost ranite si transportate la Spitalul Judetean de Urgenta din municipiul Tulcea, dupa un accident rutier petrecut pe un drum judetean, in apropiere de municipiul. continuă pe Antena3

Accident GRAV in Iasi: O masina a intrat in terasa unui bar. Bilantul VICTIMELOR

O masina a intrat, luni dimineata, in terasa unui bar din localitatea Schitu Duca, judetul Iasi, ranind patru persoane aflate la o masa. Autoturismul a intrat in coliziune cu alte doua masini stationate.

Accident grav in Vrancea! Un pieton, accidentat mortal

Un barbat in varsta de 53 de ani a decedat, luni dimineata, dupa ce a fost lovit de o masina pe DN 23, pe raza localitatii Calienii Noi, au anuntat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean.

Accident in Piata Victoriei. Un autobuz a fost lovit de o masina! Trei raniti

Accident grav, in aceasta dimineata, in Piata Victoriei. Un autobuz RATB a fost lovit frontal de o masina care a intrat in piata fara a acorda prioritate. in urma accidentului, trei oameni au fost raniti.

A murit Margareta Niculescu, fost director la Teatrul Tandarica

Doliu in lumea artistica din Romania dupa moartea Margaretei Niculescu, profesor, regizor si fost director alTeatrului Tandarica. Lumea papusarilor deplange trecerea in nefiinta acelei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )